سلام دخترم ۱۲ سالشه و از ۱۱ سالگی ترشحات سفید داره و رفتم دکتر گفت عفونت نداره نزدیک پریودشه گفتش از الان یه نوار بهداشتی بزار تو کیفش با خودش ببره مدرسه .
دو ماه پیش دخترم یکم خونریزی داشت فقط دو روز اما دیگه نمیشه بردم دکتر گفت که سندروم پیش از قاعدگی داره و معلم بهداشتشون همه چیو توضیح داده بلوغ و رابطه جن.سی و ...
میگه که مامان یکی از دوستام شده بود اما خجالت کشیده بود به معلم بهداشت بگه . دختر منم خجالتبه
خب توی خونه آماده اش کن وبراش عادیش کن
هرچنداتفاق بیوفته۱روزخجالت و.....دارند
دخترای الان که خودشون متخصص زنان وزایمان ونازایی هستن
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
یعنی خودشو نمیتونه جم. جور کنه ک خودش بدونه و همراهش ببره
نه وقتی پریود میشه میتونه خودشو جمع وجور کنه ولی خیلی به فکر تاریخ پریود واینکه ممکنه تو مدرسه بشه نیست البته پریوداش مرتب نیست هنوز ودر ضمن یه خورده هم چون تمام کاراشو خودم کردم میدونه که من میزارم براش خودش فکر نیست
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣