2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسه یه پسر زرنگ و با عرضه بدون درس هم موفقیت هست

عوضش عرضه که نباشه با درس خوندنم به جایی نمیرسه

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

اگر به درس خوندن علاقه نداری ،برو یه حرفه یاد بگیر مثلا نجاری ،مکانیکی در آمدنشان هم خوبه 

من پولشم دارم. میترسم مثلا مغازه بزنیم نصرفه جمش کنیم. همش ذهنم در گیره. حقیقتا ترم ۳ حسابداری ام درساشو نمیکشم چون ریاضیم خوب نیس. شغل آزاد میگن ریسکه واقعا موندم چیکار کنم که جونیم هدر نره

عرضه رو میتونی برام تعریفش کنی؟

بله...

عرضه یعنی یه پسر از صفره صفر شروع کنه و به جایی برسه که هرکسی که نمیشناستش فکرشم نکنه از صفر به اینجا رسیده...

بی عرضگی یعنی اینکه یه ادم تلاش نکنه کار نکنه زرنگ نباشه و وقتشو جوونیشو با کارای بی ارزش تلف کنه

خیلیا از صفر شروع کردن و من به چشم خودم دیدم به کجاها رسیدن یا حداقل به اندازه خودشون تونستن داشته باشن

یه شبه هیچکس پولدار نمیشه...یه شبه هیچکس موفق نمیشه همه چیز زمان بره حتی ممکنه ۲۰ سال طول بکشه ای دویدن برای زندگی

ولی ما که کل زندگی در حال دویدنیم اینم روش

خیلی فرق هست بین پسری که خودش از خودش مرد ساخته و همه زندگیش نون بازوشه با پسری که پدر پولدار داره و از جیب پدرش میخوره

اینایی که میگم شعار نیست...من هم به چشم خودم موفق شدن و از صفر شروع کردن دیدم هم به چشم خودم پسری که پشتش به پول پدرش گرمه و هم دیدم کسیو که بی عقلی کرده و اصلا تلاش نکرده همه اینارو به چشم خودم دیدم باشون زندگی کردم و به خاطرشون حرص خوردم واسه همینه که اینارو گفتم

ادمی که زرنگ باشه هم با درس خوندن میتونه به جایی برسه هم با کار و تلاش

ولی ادمی که زرنگ نباشه تو بگو دستشو بگیرن ببرنش سر بهترین کار، نمیتونه! من میدونم که نمیتونه....

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

بله... عرضه یعنی یه پسر از صفره صفر شروع کنه و به جایی برسه که هرکسی که نمیشناستش فکرشم نکنه از صفر ...

موافقم باهات تا حدودی. مشکل من اینه راهمو بلد نیستم. نیاز دارم به راهنمایی.

بله... عرضه یعنی یه پسر از صفره صفر شروع کنه و به جایی برسه که هرکسی که نمیشناستش فکرشم نکنه از صفر ...

نمیدونم واقعا چیکار کنم پدرم در حدی داره که منو بی خونه نذاره. به اجبار گفتن برو حسابداری بخون منم قبول کردم ولی از بچگی ریاضیم خوب نبوده. الانم به مر حله ی بمبست رسیدم. میترسم با انصراف کارا خراب کنم ولی خب انصراف ندم نمیکشم بخدا تلاش می‌کنم ولی بی نتیجه هس و میوفتم درسامو. چون مسیرم اشتباهه. میترسم برم مغازه ام بزنیم شانس یار نباشه نصرفه بعد جمش کنیم. واقعا موندم چیکار کنم

موافقم باهات تا حدودی. مشکل من اینه راهمو بلد نیستم. نیاز دارم به راهنمایی.

نیاز نداری به راهنمایی فقط به یکم فکر نیازه

کی بهتر از خودت تواناییاتو میشناسه سرمایه ت میشناسه زندگیتو روحیاتتو میشناسه...

میتونم بپرسم رشتتون چیه؟

شما میتونید حتی با کمترین نمره هم پاس شید و مدرکتونو بگیرید تو هر رشته ای

اگر براش بازار کار نیست هم بیخیال شید ولی بنظرم داشتن مدرک تحصیلی بالا برای هرکسی خوبه

درکنارش میتونید کار کنید تا وقتی که درستون تموم شه حالا نه هرکاری یکاری که فکر میکنید جای پیشرفت داره یا فردا خودتون میتونید گسترشش بدید یا صاحبش باشید 

و پول پس انداز کنید...

حتی میتونید یه شغل ازاد داشته باشید که فقط با سرمایه و پس اندازه و شما با تحصیلاتتون برید سراغ ساده ترین کار

خیلیییی کارا میشه کرد فقط یکم فکر و مدیریت و صبوری میخواد غیر از اینه؟

من همیشه به برادرم گفتم به شما هم میگم...کم پیش میاد ادگ با درس خوندن به جایی برسه و اگر علاقه و تلاش برای درس هم نباشه دیگه بدتر ولی بزور هم که شده این مدرکه رو بگیر بالاخره یه جایی به کارت میاد دیگه حداقلش اینه که فردا تو فرم ثبتنام بچت نمینویسی دیپلم که الان تو این جامعه لیسانسه ها هم بی سوادن هنوز

الان فقط مشکلم یه شغله درست و حسابیه. برم مثلا روانشناسی بخونم خب طبیعتا بازار کارش بده نسبت به رشته ی حسابداری.

نیاز نداری به راهنمایی فقط به یکم فکر نیازه کی بهتر از خودت تواناییاتو میشناسه سرمایه ت میشناسه زند ...

مدرک رو که میشه گرفت با خیلی روش ها. مشکلم اینه که استعدادشو ندارم