الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط بت میگم رو این احساسات موقتی پا بذار و جدا شو. همسر شما اصلا صلاحیت ازدواج و تشکیل خانواده نداشته. نتیجه ادامه دادن باهاش میشه یکی دوتا بچه بدبخت با یک پدر که اختلال داره!
با قلبی پر اطمینان طلاق بگیر آدم یه بار زندگی میکنه ،زندگی که با ترحم باشه آخرش به نفرت ختم میشه تا ازش متنفر نشدی جدا شو خودتو نجات بده زندگی با مشکلات اینچنینی شکنجه هر روزه است.
ممکنه دل شکستش بعدا روزندگیماثربزاره؟؟؟ جالبه اونا اومدن منو بدبخت کردن اما من ازین فکرا ...
نه چه دل شکستنی مگه نمیگی چندبار بهش فرصت دادی باهاش صحبت کردی خب ایشونم باید جدی میگرفت بحث ی روز دو روز که نیست ی عمره و قراره بچههایی هم این وسط باشن شما وقتی نمیتونی با طرف زندگی کنی میخای خودتو ی عمر شکنجه بدی؟ عقد هستین یا عروسی کردین؟
من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)