2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم جدا میشم  حالم بده

تو هم عذاب وجدان داری میخای جداشی؟

من واقعا تلاشم‌کردم‌ اما التماساش‌ک‌میبینم قلبم‌درد‌میگیره

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
فقط بت میگم رو این احساسات موقتی پا بذار و جدا شو. همسر شما اصلا صلاحیت ازدواج و تشکیل خانواده نداشت ...

خودمم ب همین نتیجه رسیدم

اما این فکرا ک نکنه واقعا خوب شده و اینطور گریه میکنه من ندید بگیرمش دلش‌نشکنه 😞

هرچند خیلی سعی‌کردم‌توجیهش‌کنم ب‌نفع‌دوتامونه چون بدبینی زندگی‌رو از خودشم‌میگیره

ااما این‌میگف‌من‌تورو میخام فقط و‌خوب‌میشم کمکم کنی

با قلبی پر اطمینان طلاق بگیر آدم یه بار زندگی میکنه ،زندگی که با ترحم باشه آخرش به نفرت ختم میشه تا ...

اره اما خیلی سخته التماساش میبینم

احه مقصرم من نیستم

تو‌مشکلاتی‌افتادم که از اول بودن 

و تلاشم کردم درست شن اما‌خودم‌دیگ‌بدبینو نا امید شدم😞

به خدا توکل کن ی مقدار صبور باش گذر زمان از دردات کم‌میکنه 

ممکنه  دل شکستش بعدا رو‌زندگیم‌اثر‌بزاره؟؟؟

جالبه اونا اومدن منو بدبخت کردن

اما من ازین فکرا میکنم😖

ممکنه  دل شکستش بعدا رو‌زندگیم‌اثر‌بزاره؟؟؟ جالبه اونا اومدن منو بدبخت کردن اما من ازین فکرا ...

نه چه دل شکستنی مگه نمیگی چندبار بهش فرصت دادی باهاش صحبت کردی خب ایشونم باید جدی می‌گرفت بحث ی روز دو روز که نیست ی عمره و قراره بچه‌هایی هم این وسط باشن  شما وقتی نمیتونی با طرف زندگی کنی میخای خودتو ی عمر شکنجه بدی؟ عقد هستین یا عروسی کردین؟

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)