2777
2789
الهی تو فکر نباش عزیزم زندگی خودش پر از مشکله ایشالا ک شماهم بخیر بگذره و چیزی نباشه.. نمیدونم والا ...

من کلا اهل نفرین نیستم اما از همسر سابقم گاهی خبری میرسه چه خودش چه خانوادش رو عرش هستن همسر سابقم مشغول عشق و حال و مسافرت و .....من و خانوادم روز به روز تباه تر میشیم من اهل نفرین نیستم و نفرین هم نکردم همه امیدم به این بود که خدا عادله که انکار نیست نمیدونم والا.....

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
من کلا اهل نفرین نیستم اما از همسر سابقم گاهی خبری میرسه چه خودش چه خانوادش رو عرش هستن همسر سابقم م ...

منم اهل نفرین نیستم دوس دارمم زودتر این حالش خوب بشه چون میدونم چقد اذیته

اما ادم گاهی تو عدالت میمونه ک واقعا بعضیا مستحق اینهمه درد و هذاب نیستن...

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اهل نفرین نیستم دوس دارمم زودتر این حالش خوب بشه چون میدونم چقد اذیته اما ادم گاهی تو عدالت میم ...

منم اهل نفرین نیستم چون معتقد بودم همه آدم ها تاوان بدی هاشونو میدن خدا تاوان بدی هارو میگیره اما انگار تاوان اونم از من داره میگیره باور کن با گریه دارم برات مینویسم 💔

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
منم اهل نفرین نیستم چون معتقد بودم همه آدم ها تاوان بدی هاشونو میدن خدا تاوان بدی هارو میگیره اما ان ...

عزیزممم با همین دل شکسته خودم برات دعا میکنم ک هرمشکلی داری حل بشه..و روزای خوبت برسن🥺ایشالا ازین ب‌بعد خبر خوش بشنویو دلت شاد باشه

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
عزیزممم با همین دل شکسته خودم برات دعا میکنم ک هرمشکلی داری حل بشه..و روزای خوبت برسن🥺ایشالا ازین ب ...

مرسی عزیزم بلکم خدا دعاهای شما رو بشنوه کمکم کنه 

انشالله خودتم ی تصمیم درست برای زندگیت بگیری و دلت آروم بشه💔💔

نه راهنمایی اشتباه نبوده من به ایشون نگفتم طلاق نگیر یا برو بسوز و بساز گفت بهم میگن( دوست داشتن فای ...

مگه من گفتم همسر ایشون جانی هستن ،شما که هنوز نمیدونید در مثل مناقشه نیست دیگه بحث باهاتون نمیکنم مگه مشکل روان حرف بدیه بعد هم نگفتم چرا افسرده است گفتم چرا نگفته بهش...شما متأسفانه منطقت تعطیله 

مگه من گفتم همسر ایشون جانی هستن ،شما که هنوز نمیدونید در مثل مناقشه نیست دیگه بحث باهاتون نمیکنم مگ ...

اولا درست صحبت کنید شما با این حمله ها و حرف های جوگیرانه نشون میده بالا خونه رو کلا دادی اجاره!شما خوبی که حمله میکنی برو بخون ببین چی گفتی آره منطق شما هم دیدم اگر منطق اینههههه! خوشا به حال خودم ‌که منطق ندارم.