2777
2789
عنوان

نصیحت مامانم

157 بازدید | 9 پست

مادرم خیلی بیماره از لحاظ روحی جسمی الان یهو اومد پیشم نصیحتم کرد که بچسبم به زندگیم و به خانواده همسرم کلا هر کس دیگه ای بی احترامی نکنم و خوب زندگیکنم و در اخر گفت که به من اعتباری نیست دلم خیلی شکست مامانم سنی نداره ولی اونقدر زندگی سختی داشته که فک میکنم بهش اعصابم خورد میشه 💔

ممنون میشم اگه دعا کنید حال مامانم زودتر خوب شه تا سایه ش بالا سر خواهر برادرام باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی واقعا شکسته پیر پیر شده اصن نمی دونم مشکلش از کجاست 

عزیزم دیگه همینه منم مامانم ۵۸ سالشه و خب اونم پیر شده و هر موقع بیرونیم و شاگرد هاش میبیننشش تعجب میکنن و زندگیه چ میشه کرد

اره واقعا ولی همسن های مامانم خیلی جوونن اخه

اره واقعا ۴۲ سنی نیس🥲 ولی پیر شدن هم جزئی از زندگیه من خودم اصلا دوس نداشتم مامانم پیر بشه و کوچیک ک بودم دونه دونه موهاس سفید شو میکندم ولی الان کاملا سفیده