2777
2789
عنوان

بیاین سر نماز شب براتون دعا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 102 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای همتون ک گفتین دعا کردم از صمیم قلب و مطمعنم ک همتون حاجت روا میشید🙏

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌

سلام دوست خوبم.خیلی مهربونی که میخوای برای همه سرنماز دعا کنی خدا خیرت بده انشالله حاجت روا بشی.توروخدا برای منم دعا کن که خوب بشم.خسته شدم از قرص و دارو و دکتر،😥😥😥😥

کاربری سال ۹۶ هستم.
برای همتون ک گفتین دعا کردم از صمیم قلب و مطمعنم ک همتون حاجت روا میشید🙏

الهی که خودت هم حاجت روا و عاقبت بخیر بشی  

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
@دختر_12   شوهر خوب @اعتصامی    شفا @daltangh   ارامش برای مادر و خانو ...

ممنون. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

لطفا از خدا برام شوهر خوب و یکی از چهار حاجت امضام و تعجیل در ظهور امام زمان رو بخواین. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

برای @امام_رضاجانم  

@emam_reza  

@دعایشب  

@خدایا،حاجتمو،بده  

@آیه_و_آیماه