2777
2789
عنوان

من با همه خانوما فرق دارم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 60 پست
واى عزيزم اين فكرت چيه مردى دوست داشته باشه زشت ترين و بداندام ترين باشى اون دوست داره چون خودتو دوس ...

وقتی واسم خرید میکنه میگه کیف میکنم واست خرید میکنم ولی من با این اخلاقم دارم گند میزنم ب زندگیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه خودت میدونی

این داستان پلنگ ها شنا میکنند

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

وقتی واسم خرید میکنه میگه کیف میکنم واست خرید میکنم ولی من با این اخلاقم دارم گند میزنم ب زندگیم&nbs ...

طورى نميشه الان ناراحت نشو ديگه از اين به بعد خوب شو سعى كنى قطعا ميشه عزيزم شوهرت خيلى دوست داره توهم دوسش بايد داشته باشى

وقتی واسم خرید میکنه میگه کیف میکنم واست خرید میکنم ولی من با این اخلاقم دارم گند میزنم ب زندگیم&nbs ...

مطمئن شدم افسردگی داری ولی قرص نخوریا جور دیگه درمان کن

میش ...... درخواست دوستی قبول نمیکنم 🙃
خودمم دلم میسوزه واسش. ولی نمیدونم چرا اینجوریم دست خودم نیست ☹️

افسردگی داری عزیزم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
تو آینه خودمو میبینم احساس میکنم مثل قبل خوشگل نیستم انگار پیر شدم دیگه جذاب نیستم همش میگم نکنه شوه ...

عزیزم شوهرت عاشقته یکم مکمل بخور و بیفت تودل زندگی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟