2777
2789
مدرکتو از کجا گرفتی؟ واله دوستم مدرکشو سه سال تو مدرسه بهیاری گرفت الان تو درمانگاه کار میکنع درامد ...

از آموزشگاه ها گرفتم ۳ ماهه هم هس تو سالمندان کار کردم کارم خوب بوده راضی بودن خیلی ولی ساعت کاریش زیاده نرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبر میدن برم برا مصاحبه وقتی میرم فقط شپسوالای شخصی میپرسن که شغل شوهرت چیه یا خونتون کجاس از این حر ...

تو مصاحبه ضد دین و نظام حرف نمیزنی؟

ببین همه بیمارستانا برو شاید یکیشون بخواد

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
تو مصاحبه ضد دین و نظام حرف نمیزنی؟ ببین همه بیمارستانا برو شاید یکیشون بخواد

نه بابا اصلا یه دختر خجالتی ای هستم که نگو زیاد حرف نمیزنم فقط در حد سوالاشون...نمیدونم چرا قبول نمیکنن یه دختره اومد مصاحبه حامله بود گفت تو مصاحبه نگفتم حامله ام که اگه قبول شدم اونجا بتونم مرخصی زایمان بگیرم با دروغ رفت جلو قبولش کردن

از آموزشگاه ها گرفتم ۳ ماهه هم هس تو سالمندان کار کردم کارم خوب بوده راضی بودن خیلی ولی ساعت کاریش ز ...

از چه اموزشگاهی مگه میشه؟

بعد باید ازمون داد؟

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
از چه اموزشگاهی مگه میشه؟ بعد باید ازمون داد؟

یه آموزشگاهایی هست که مدرک میدن من ۳ ماه رفتم آموزش بعد واسه کارآموزی فرستادن یک ماه بیمارستان بعدش مدرک دادن

آزمون دادم قبول نشدم راه دیگه ای نیس واسه رفتن به بیمارستان؟؟مدرک کمک بهیاری دارم

متاسفانه فقط و فقط ازمون هستش

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
نه بابا اصلا یه دختر خجالتی ای هستم که نگو زیاد حرف نمیزنم فقط در حد سوالاشون...نمیدونم چرا قبول نمی ...

توهم با اعتماد بنفس حرف بزن جوری که فکر کنن خیلی کارتو بلدی،پیگیر شو هی زنگ بزن

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
ممنونم عزیزم

من خودمم ۳ بار ازمون دادم تا قبول شدم

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم