2777
2789
عنوان

Hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 52 پست
اسی منم همین دوماه قبل متوجه شدم همین مشکل شمارودارم ویروسش رودارم ودهانه رحم تغیرات سلولی داشته 😕

پاپ اسمیر تکرار کن رابطه پر خطر نداشته باش شوهرت هم داره ؟ یا کس دیگ ای رابطه داشتی؟ واکسن گاردیسل یادت نره 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی منم همین دوماه قبل متوجه شدم همین مشکل شمارودارم ویروسش رودارم ودهانه رحم تغیرات سلولی داشته 😕

خب تحت درمانی؟؟ چ نوعش داری؟ از همسرت گرفتی؟ همسرتم تحت درمانه؟ چیا مصرف میکنید دارو؟؟

بخدا نمیدونم ازکجا گرفتم دکترا ک میگن فقط از راه جنسی هست ولی من بعد زایمانم ۳ روز بیمارستان موندم و ...

ا شوهرت گرفتی شوهرت داره از شوهرت راضی هستی؟؟ بچت مبتلا تیست از اون هم تست بگیر ؟ سزارین بودی با طبیعی؟

پاپ اسمیر تکرار کن رابطه پر خطر نداشته باش شوهرت هم داره ؟ یا کس دیگ ای رابطه داشتی؟ واکسن گاردیسل ی ...

ن والامن معتقدم تنهارابطه م باشوهرمه ک اونم میگه باکسی رابطه نداشته راست ودروغش رونمیدونم 

اگ بپرسی خیلی ممنونت میشم. بعد چجوری پیدات کنم ک بپرسم ازت؟؟  من حس کردم بخاطر این میگه نرو که ...

من پنجشنبه هفته آینده برات میپرسم فقط تاپیکت رو قفل نکن 

[QUOTE=320020188]پاپ اسمیر تکرار کن رابطه پر خطر نداشته باش شوهرت هم داره ؟ یا کس دیگ ای رابطه داشتی؟ واکسن گاردیسل ی ...[/QUOTE

نبخدا بجز همسرم دست هیچ نامحرمی بهم نخورده. ولی همسرم میگن ک مجردی رابطه داشتن.بله همسرم هم مبتلاس.گاردسیل میگن تا وقتی ک خوب نشدم نمیزنن اول باید خوب شم ازمایشم منفی شه بعد 

خب تحت درمانی؟؟ چ نوعش داری؟ از همسرت گرفتی؟ همسرتم تحت درمانه؟ چیا مصرف میکنید دارو؟؟

آره تحت نظر متخصص انکولوژی هستم کلوپوسکوپی وبیوپسی شدم بهم داروداد وقراره سال دیگه برم واسه پاپ اسمیرمجددشوهرم روگفت قطعا اونم داره دارودادگفت جفتمون مصرف کنیم 

[QUOTE=320020188]پاپ اسمیر تکرار کن رابطه پر خطر نداشته باش شوهرت هم داره ؟ یا کس دیگ ای رابطه داشتی ...

اره عزیزم گاردریل برای زمانی هست ک ویروس نداری پیشگیری هست ولی باز صد در صد هم جواب نمیده فک نکن اگ بزنی دیگ مبتلا نمیشی ! تست پاپ بده قشنگ جای خوبم بده بله از شوهرت گرفتی مطمن باش

اره عزیزم گاردریل برای زمانی هست ک ویروس نداری پیشگیری هست ولی باز صد در صد هم جواب نمیده فک نکن اگ ...

بله میدونم فقط چند نوعش رو پیشگیری میکنه. مطمنم ک از خودش گرفتم ولی هیچ راهی نیس ک ثابت کنم بهش و بگم خیانت کردی