2777
2789
عنوان

Hpv

606 بازدید | 52 پست

سلام. من hpvمثبتم  رو بدنم یه خال گوشتی خیلی ریز دارم ک مطمن نیستم زگیله یا منگوله . ۴ جلسه لیزر موای زائد رفتم ک غیرتماسی هست و امکان انتقال ب دیگران رو نداره. ب نظرتون لیزر رو ادامه بدم برای بدن خودم مضره؟ درسته ک میگن ویروس رو تو بدن تحریک میکنه؟؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
1
50%
۲
0
0%
۳
0
0%
۴
1
50%

بهترین راه واجبی اصله..سرکه سیب هم خیلی بهش بزن..لیزر هم برای خودت بده هم بقیه

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

اگ جایی ک میری مطمن نباشه دستگاهش ممکنه دیگران هم بگیرن توام باید زگیلت رو با سرما یا لیزر بری برداری و مراقب باش کنسر نشه برات

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهترین راه واجبی اصله..سرکه سیب هم خیلی بهش بزن..لیزر هم برای خودت بده هم بقیه

برای بقیه مطمنم منتقل نمیشه. چون همه دکترا میگن از لیزر غیرتماسی امکان انتقال نداره. ولی برای خودم چرا بده؟؟ اصلا هرجورفکرمیکنم متوجه نمیشم لیزر چ ربطی ب اون ویروسا داره

برای بقیه مطمنم منتقل نمیشه. چون همه دکترا میگن از لیزر غیرتماسی امکان انتقال نداره. ولی برای خودم چ ...

مشکلی نداره عزیزم .

ن هم غیرتماسیه هم بهداشتی. اصلا ب بدن برخورد نداره. کنسر  ینی چی؟؟؟

کنسر یعنی سرطان گردن رحم .مدام تست پاپ اسمیر بده حواست باشه ب خودت بلا ازت دور باشه .

مشکلی نداره عزیزم .

مطمنی؟؟ اخه منشی دکترم بهم گف نرو لیزر با اشعه هاش ویروس زنده میشه تو بدنت. گف فقط بیکینی انجام ندخ بقیه جاها مشکلی نداره.ولی یادم رفت از دکترم بپرسم ک این قضیه درسته یا نه

مطمنی؟؟ اخه منشی دکترم بهم گف نرو لیزر با اشعه هاش ویروس زنده میشه تو بدنت. گف فقط بیکینی انجام ندخ ...

عزیزم من هفته آینده برات از استاد ویروس شناسم میپرسم تا جایی ک میدونم مشکلی نداره ولی خب اگ اون گفته نرو  اونوحتما ب دلیلی این حرف رو زده

کنسر یعنی سرطان گردن رحم .مدام تست پاپ اسمیر بده حواست باشه ب خودت بلا ازت دور باشه .

اره تست دادم پیش سرطانی خفیف هست ک نیاز ب درمان نداره دکتر گف با دارو رفع میشه و ۶ ماه دیگ بیا باز تست بده. چون نوع پرخطرم بدنم چیزی نداره ولی دهانه رحمم تغییرات داشته

اره تست دادم پیش سرطانی خفیف هست ک نیاز ب درمان نداره دکتر گف با دارو رفع میشه و ۶ ماه دیگ بیا باز ت ...

از شوهرت گرفتی؟ حواست ب شوهرت باشه مراقب باش .خداروشکر فهمیدی واکسن هم بزن گاردیسل 

عزیزم من هفته آینده برات از استاد ویروس شناسم میپرسم تا جایی ک میدونم مشکلی نداره ولی خب اگ اون گفته ...

اگ بپرسی خیلی ممنونت میشم. بعد چجوری پیدات کنم ک بپرسم ازت؟؟  من حس کردم بخاطر این میگه نرو که ب بقیه منتقل نکنم ولی من هم از مرکز لیزرم مطمنم هم اینگ خودم حواسم ب زیر انداز و بهداشت هست و مطمنم دسگاه ب بدنم برخورد نداره اگ شک داشتم ک کلا نمیرفتم میترسیدم باز ب نوعه دیگه ی hpvمبتلا شم  و نمیرفتم کلا

اگ بپرسی خیلی ممنونت میشم. بعد چجوری پیدات کنم ک بپرسم ازت؟؟  من حس کردم بخاطر این میگه نرو که ...

تو همین تاپیک پیام میدم خودت هم یادآوری کن بهم. عریزم این ویروس ۹۹ درصد جنسی منتقل میشه لیزر خیلی کم هست انتقالش یا حتی صفره میپرسم میگم بهت 

از شوهرت گرفتی؟ حواست ب شوهرت باشه مراقب باش .خداروشکر فهمیدی واکسن هم بزن گاردیسل 

بخدا نمیدونم ازکجا گرفتم دکترا ک میگن فقط از راه جنسی هست ولی من بعد زایمانم ۳ روز بیمارستان موندم و متاسفانه از دسشوی فرنگی های آلوده استفاده کردم حالا میگم یا از همسرم گرفتم یا از فرنگی. چجوری مراقبش باشم؟ چی کنم؟؟