2777
2789
عنوان

یه جمله قشنگ به دخترنوجوان بگید💛

158 بازدید | 16 پست

نصیحت تجربه دردودل و ....

که به دردم بخوره 🤭😍

قشنگتریناشو تو دفترم یادداشت میکنم♡

این روزها حال دلم خوب نیست... ممنون میشم برام دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم 💛نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢😐      تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻‏.          قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂 طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داری😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدت به خدا باشه❤

بخون👈اگه الان از چیزی ناراحت هستی و غصه داری میخوام بهت بگم خدا بزرگه و بعد غم برات شادی گذاشته  به خدا اعتماد کن! خدا همیشه صلاحمون رو میخواد.. هر چی میخوای رو به خدا بگو.. توی مجازی و نی نی سایت جای درد و دل نیست!❌حرفاتو به خدا بزن اونم انقدر قشنگ برات معجزه میکنه  اگه میخوای زندگیت تغییر کنه اول از واجبات دینی و نماز اول وقت شروع کن! انقدر به کارات برکت و نظم میده❤.. اگر سوال شرعی یا اعتقادی دارید تماس بگیرید با ۰۹۶۴۰۰ ../ تمام دارایی ام خدایی است که دغدغه از دست دادنش را ندارم🥰بگو؛ خدایا شکرت  زندگیمو سپردم به خدا و اهل بیت و شهدا خودشون برام معجزه کردن تو هم توکل کن تا ببینی دست خدا رو تو زندگیت😍💚الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚استغفرالله💚الحمدالله💚..🌸🇮🇷🌸 دنیا کوتاهه؛ مهربون باشیم باهم😁💙زندگی سخت است اما ما به امر الله پایداریم و قوی👌.. الهم عجل لولیک الفرج💐#مردم_مظلوم_فلسطین🇮🇷حجاب یعنی من ارزشمندم و هر کسی لیاقت دیدن من را ندارد:) حجاب یعنی برای خدا تیپ میزنم😍

اگر یکی یه روز گفت عاشقتم دست و پاتو گم نکن چون من سالهاست که عاشقتم

اینو تو یه فیلم دیدم مادر به دخترش میگفت.  تو اب نمک خوابوندم دخترم یکم بزرگتر شد بهش بگم

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

برای خودت احترام قائل باش و خودت رو تو هر شرایطی دوست داشته باش که حست به دیگران منتقل بشه

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤

خیلی از اتفاقای ترسناک هیچوقت نمیفتن 

خیلی از کارایی که میخوای انجام بدی راحت تر از اونی هستن که فکر میکنی 

خیلی زیباتر از اونی که فکر میکنی به نظر میای

خیلی قوی تر از اونی که تصورشو میکنی

و خیلی باارزش تر از اونی که باور کردی

امیدوارم همیشه موفق باشی و حال دلت خوب باشه.

هیچ وقت اجازه نده با احساساتت کسی بازی کنه، هیچ وقت دل به کسی که خودش رو در عمل ثابت نکرده نبند.

و تلاش کن تا دراینده دستت تو جیب خودت باشه و وابستگی مالی به کسی نداشته باشی. 

اگر یکی یه روز گفت عاشقتم دست و پاتو گم نکن چون من سالهاست که عاشقتم اینو تو یه فیلم دیدم مادر به د ...

جمله ی خوبی هست، من هر روز از وقتی بچه هام به دنیا اومدن، بهشون میگم و هر شب قبل از خواب بهشون یاداوری می کنم که مامان عاشقتونه

لطفا خودتو دوست داشته باش 

ی حرفه یاد بگیر 

داشتن دوست پسر افتخار نیست نداشتنش هم باعث ناراحتی نیست

با مامانت رفیق باش 

به دوستات اعتماد نکن 

سعی کن از تنها بودن خودت لذت ببری 

از حقت دفاع کن

نه بی ادب باش نه تو سری خور