2777
2789
عنوان

کسی دیدین بعد ۴۰

301 بازدید | 29 پست

کسی دیدین بعد ۴۰ سالکی بره کار فنی یاد بگیره پیشرفت کنه؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

چ کاری بود؟

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

بله مالک kfc

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ کاری بود؟

اره دیدم ی خانومه سالن داره

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بله مالک kfc

چی هست

خیاطی

برا مرد !

اره دیدم ی خانومه سالن داره

برا مرد ۴۰ ساله چی پیشنهاد میدین

کار فنی و هنر و علم هیچ وقت دیر نیست . ۲۰سالگی کاردانی گرفتم رفتم سرکار ۳۰سالگی با دوتا بچه کارشناس ...

برا مرد ۴۰ ساله ک باید خرج خونه بده

مثل مثل باطری سازی مکانیک اینا

برا مرد ۴۰ ساله ک باید خرج خونه بده مثل مثل باطری سازی مکانیک اینا

بازم میتونه .داماد ما رفت دوره تعمیر کولر گازی و جابجایی اونو یاد گرفت تو ۴۴سالگی البته شغل دومشه ولی بهتراز کارمندیش درآمد داشت