سلام میخوام برا بچه دومم پسره خرید کنم اسفند به دنیا میاد میخوام بدونم سایز ۰ چیا بگیرم لباس مخمل بگیرم یا نه چند دست لباس صفر بگیرم سایز ۱ چند دست ؟ بعد بچه ها سایز ۱ و ۲ آستین دار بگیرم یا کوتاه باشه
عزیزم بستگی به اب و هوای منطقه تون داره ولی اسفند هوا یکم بلاتکلیفه خصوصا برای بچه ای که تازه دنیا اومده استین بلند نازک بگیری بهتره برای صفر و یک ولی مخمل زیادیه به نظرم همین استین بلند نازک رو بگیر نهایتا می پیچی توی پتو تا گرم بمونه .سایز صفر بیشتر خونگی بردار یه دونه یا دو تا سرهمی برای اگر مهمون اومد . سایز یک خونگی و بیرونی دوتاش بردار مثلا دوتاشو استین بلند بگیر یکی کوتاه چون به خرداد هم میرسه سایز یکت . به نظرم الان صفر و یکو بردار دیگه سال دیگه هوا هم بهتره بچه هم بزرگتره به امید خدا اون وقت برو بقیه شو بخر .الان مدلای بازار هم بیشتر سمت لباس گرمه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"