2777
2789

میگن صدام بیشتر مناسب داستان کودکانه است .ولی در کل کجا باید برم مربوط به این چیزا باشه مثلا ازم تست بگیرن یا کلاسشو برم ووو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میری اموزشگاه

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

ب منم گفتن😂

باید بری صداسیما استانتون یا اینک فکرکنم اداره ارشاد،شایداونجا تست بگیرن یا اینک ی نمونه کاربفرستی فراخوان میزنن 

البته گوگل سرچ کنی چندتا استاد و تست رایگان میزاره ک اگ اوک باشی خب بات هماهنگ میشن

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

آموزشگاه گویندگی؟

یه اموزشگاه هستا مثلا کامپی تر یا سفالگری و...یادمیدن اون اموزشگاه های فنی حرفه ای

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
یکی گفت فرهنگسرا

فن بیان شاید مجموعه فرهنگسرا بوده

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
گیج شدم الان دقیقا کجا برم 😂

با آموزش و تمرین مسلط شو بعد مجری شو

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
گیج شدم الان دقیقا کجا برم 😂

😂😂😂😂چرا واقعا

خب میگم تو گوگل سرچ کنی تست گویندگی چندتا پیج میاد واست تست بده خوب بودی بهت زنگ میزنن ک بری دوره بگذرونی ازاین حرفا اگ نیازه

یا اینک صداسیما شهرتون یا استان اونجا بری 

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.