2777
2789
عنوان

داروی افسردگی

278 بازدید | 21 پست

من یکماه و خورده ایه افسردگی گرفتم اس سیتالوپرام ۱۰ میخوردم دیشب دکترمو عوض کردم اس سیتالوپرام ۲۰ داد با آلونتینا چقد طول میکشه تا اثر خوبش مشخص شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مدت هست دارو مصرف می گنی؟ 

یکماه اس سیتالوپرام ۱۰ آلپرازولام ۰/۵ والپروات سدیم و ریسپریدون خوردم.. دیشب دکترمو عوض کردم والپرات و رسپریدون رو کلا حذف کرد اس سیتا رو ۲۰ کرد آلونتینا داد آلپرازولامم گفت همونجوری بخور

یکماه اس سیتالوپرام ۱۰ آلپرازولام ۰/۵ والپروات سدیم و ریسپریدون خوردم.. دیشب دکترمو عوض کردم والپرات ...

یکم طول می کشه چون بدن در برابر تغییر مقاومت می کنه ولی بعد کم کم راه میاد و درست می شه یکم صبور باش 

بدن ما چند سال طول کشیده که در اثر استرس و مشکلات از حالت نرمال و تعادل خودش خارج بشه الان انتظار نداشته باش یک ماهه همه چی درست بشه. حداقل ۶ الی ۱۲ ماه باید دارو مصرف کنی تا همه تاثیرات دارو روی بدنت تثبیت بشه! 

افسردگی بعد زایمان داری؟

یا ارحم الراحمین
طب سنتی

کل فرایند حدودا ۶ ماه... ولی بهبودم کم کم شروع شد از بعد از اولین فصدی که انجام دادم و دارو هامو خوردم و پرهیزاتمو انجام دادم

سه بار فصد انجام دادم یه بارم زالو انداختم یه بارم حجامت کردم منتهی اینا باید با یع فاصلع زمانی داشته باشه تا بدن بکشه و خون کم نیاره

تایم مشخص نداره 

حتی ممکنه تا یک ماه اذیتت کنه اما بعدش اثر میکنه 

نگران تغییر دارویی نباش دکتر میدونه چی کار کنه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
یکم طول می کشه چون بدن در برابر تغییر مقاومت می کنه ولی بعد کم کم راه میاد و درست می شه یکم صبور باش ...

واای چقد زیاد من حالم بده نمیخوام اینجوری بمونم😔 نه پسرم عید امسال ۳ سالش میشه

واای چقد زیاد من حالم بده نمیخوام اینجوری بمونم😔 نه پسرم عید امسال ۳ سالش میشه

تغییرات از همون یک الی دو ماه اول مشخص می شه. فقط باید حداقل ۶ ماه ادامه بدی تا تاثیراتش رو بدنت تثبیت بشه! 

یا ارحم الراحمین