2777
2789

ای خدا. از دست شما خانما. اون روز دوستم چ عرض کنم دوست قدیمی آشنای جدید داشت از مثلا موفقیت هاش بنظر خودش موفقیت بزرگ میگفت بعد یک لحظه سکوت کرد ک عکس العمل منو ببینه. مثلا حسادت میکنم یا نه. بخدا تو عمرم ب کسی حسادت نکردم ولی نمیدونستم اون لحظه زیر اون ذره بین چکار کنم. انتظار داشت من حسادت کنم. 😅گفتم من هر کاری کنم آخرشم هر چی بشه میگه فلانی حسودی کرد بهم. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم میشه اسمشو گذاشت حسود یا نه اما تجربه به من ثابت کرد حس خوبمو به کسی نگم

ببین من بعد از یه مدت رفتم عشقمو دیدم بعدش به دوستم گفتم همه رو مو به مو

قبلا دیده بودم حسادت ازش و‌تصمیم گرفتم نگم اصلا که میخوام ببینمش ولی جوگیر شدم گفتم

وقتی بهش گفتم اصلا انگار مانع بینمون پیش اومد و اونم زود رفت پیش دپس پسرش درصورتیکه من بار اولم بود ولی اون همیشه میتونه

وقتیم خواست بره از صبحش جواب منو نداد تا شب که دیگه پیش اون رفته بود!! بعد کفت خودش گفته بیا 

من همه حرفاشو باور ندارم نمیدونم این کفته یا اون.

بهشم گفتم یه کادو میخوام برا تولد عشقم بهش بدم شاخ دراورد گفت چه زیاد و نده و فلان.و گفت که اون در حد یکی دوتومن کادو میخواد بده به طرفش.تازه الکی کفتم واسه خودم گرفتم شاید بدمش به اون .بعد من صدقه دادمو ذکر گفتم قرار روز آخرمو بهش نگفتم خیلی خوب بودیم اونموقع. کادو رو نشد بدم بهش

حالا دیشب که دوستمو دیدم گفت بنظرت من سه کادو بدم به دوس پسرم یا چهار؟!

😳😳😳😳😳 

منم گفتم که چی میخوای جا نمونی تو که به من میکفتی زیاده و‌فلان تازه ما خیلی شرایطامون فرق میکنه چرا زور میزنی.

بعد من تیپای جدید که میزنم اصلا به رپش نمیاره نگفت اینارو جدید گرفتی یا نه.

چيكار كنم از بين بره انرژي منفيش؟

بنظرم کات کنی با این خانم

اگر نمیتونی ارتباطو کم کن یوقت درباره اون آقا پرسید بگو زیاد صحبت نمیکنیم یا مثلا به مشکل خوردین

در هر صورت از رابطت نگو تا آرامش داشته باشی

بنظرم کات کنی با این خانم اگر نمیتونی ارتباطو کم کن یوقت درباره اون آقا پرسید بگو زیاد صحبت نمیکنیم ...

باشه عزیزم مرسی

ولی الان فعلا هنوز انرژیش هست نمیدونم چطور دفعش کنم که بعد تکرار نمیکنم

این دوست پسرته؟

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

فقط بگو اره یان 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

نه من دوست پسر ندارم دیگه

حالا اینه یا ن 

جان بابات راست بگو