2777
2789
عنوان

آن تی جنسیتو بگه چن درصد درسته

176 بازدید | 20 پست

میگفت معلوم نیس خیلی اصرار کردم گفت خیلی احتمالی دختر چن درصد درسته

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین

اره عزیزم 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم 

جان؟

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین

ولی یجایی برو که دستگاهشون قدیمی نباشه ک دیگه شکی باقی نمونه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

صفر درصد  ب من گفت دختره ۵ماهگی رفتم پسر بود

سونوش جای معتبر بود رفتی؟

زیاد به ان تی دل نبند جانم 

در سونوی ان تی وزن جنین بیست گرمه در هفته دوازده

در سونو آنومالی که قطعی جنسیت معین میشه وزن بچه ۲۵۰ گرمه

پس مطمئن باشید ان تی خیلی خطا داره

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
الانم داره ونگ ونگ میزنه دیونمون کرده نمیخابه خدایا    

عزیزدلم😍دعا کن نینی منم به سلامتی بیاد بغلم

برای منو پسرمو از اندام شخصیش گفت پسره 

زیاد به ان تی دل نبند جانم  در سونوی ان تی وزن جنین بیست گرمه در هفته دوازده در سونو آنومالی ...

عزیزم یادته باهم حرف زدیم گفتی بیبی چکت کمرنگ شده نینیت پسربود؟😍

عزیزم یادته باهم حرف زدیم گفتی بیبی چکت کمرنگ شده نینیت پسربود؟😍

سلااام آره 

پسر شد 

ولی خب خیلی سختی کشیدم سرکلاژ شدم و استراحت مطلقم 

هفته شونزده داشت سقط میشد معجزه شد همون لحظه رفته بودم مطب برای طول سرویکس 

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش