2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی تخمدان همون پلی کیستیکه عزیزم باید ورزش کنی، تغذیه‌تو رعایت کنی، داروهایی که دکترت میده رو هم ...

ت سونو نوشته کیست های ریز دارم و اسنک ایا برای بارداری خطرناکه؟ باردار میشم اینده؟من مجردم یکم نگرانم

ت سونو نوشته کیست های ریز دارم و اسنک ایا برای بارداری خطرناکه؟ باردار میشم اینده؟من مجردم یکم نگران ...

منم همینطورم عزیزم ولی نگران نباش با اصلاح سبک زندگی و دارو باردار میشی 

ولی چون مجردی حتما تحت نظر باش 

من خودمم همینطورم الان دارم اقدام میکنم ببینیم وی میشه 

منم همینطورم عزیزم ولی نگران نباش با اصلاح سبک زندگی و دارو باردار میشی  ولی چون مجردی حتما تح ...

چند وقته شما تو اقدامید؟

داروهایی ک بدن کیست های ریزم از بین میره و اگ دوباره قزع کنم داروهارو برمیگرده؟منظورم اینه دارو رو باید همیشه خورد؟

چند وقته شما تو اقدامید؟ داروهایی ک بدن کیست های ریزم از بین میره و اگ دوباره قزع کنم داروهارو برمی ...

من که تا قطع میکنم پریودم به هم می‌ریزه 

متفورمین میخورم و پروژسترون، البته از وقتی لاغر کردم خیلی بهتر شده همه چی ولی خب درمان قطعی نداره دیگه 

نگران کیستای ریزت نباش بهتره باهاشون دوست شی چون میان و میرن 😁

من که تا قطع میکنم پریودم به هم می‌ریزه  متفورمین میخورم و پروژسترون، البته از وقتی لاغر کردم ...

من جوش میزنم 

ولی برای قضیه بارداری نگران بودم تو نت زیاد خوندم سخته اینا یکپ استرس گرفتم 

کیست پریفرال همون فولیکول ریز متعدده درسته؟ از بین میرن؟

فولیکول رو‌که همه زنا دارن هر ماه

همون که اندازش مثلا باید بزرگ باشه تا یه حدی که بارداری صورت بگیره

با پریود وقتی بارداری صورت نگیره

از ببن میرن

باز تا ماه بعد

فولیکول همون‌کیست نیست ولی فولیکول میتونه تبدیل به کیست بشه

ولی نه الزاما

دکتر بهتون دارو هرمونی میده احتمالا

دقیق باید مصرف کنیدا

فولیکول رو‌که همه زنا دارن هر ماه همون که اندازش مثلا باید بزرگ باشه تا یه حدی که بارداری صورت بگیر ...

یرای من زده فولیکول غالب ۱۸ 

و کیست های ریز پریفرال همون  پی سی او 

روز ۱۴ سیکل قاعدگی رقتم سونو دادم 

وضعیت بده واسه من؟