2777
2789
علت مخالف ت چیه و شما چند سالته

علت‌مخالفتش رونمیدونم‌ولی برادرشوهرمم‌همین مدلیه اجازه‌نمیده زنش درس بخونه یا سرکاربره،شوهرمنم‌همین

من ۲۳سالمه دیپلم‌انسانی دارم دوس دارم ادامه بده یه فردتحصیلکرده باشم‌‌اما هرکاری میکنم شوهرم میگه نه ۶ساله الان پیله کردم بهش ولی هربار باجمله ی میخواستی درس بخونی چراشوهرکردی مواجه میشم🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت‌مخالفتش رونمیدونم‌ولی برادرشوهرمم‌همین مدلیه اجازه‌نمیده زنش درس بخونه یا سرکاربره،شوهرمنم‌همین ...

بهش بگو پیام نور غیرحضوری میخونم 

یا یه دانشگاه مثل الزهرا که هیچ پسری نباشه 

بکو قصد شاغل شدن ندارم 

فقط می‌خوام یه مادر تحصیلکرده برای فرزندم باشم 

و اعتماد به نفس داشته باشم و اینجوری خوشحال نرم با انگیزه ترم و به زندگیم بیشتر میرسم 

بهش بگو پیام نور غیرحضوری میخونم  یا یه دانشگاه مثل الزهرا که هیچ پسری نباشه  بکو قصد شا ...

باورکن همه ایناروگفتم،اتفاقاهمین امشب گفتم پیام‌نورغیرحضوری میخونم‌فقط برای امتحان میرم دانشگاه وبرمیگردم گفت اگه گذاشتم بری‌امتحان بدی باشه بخون،انقدرخستم‌ خدابهترمیدونه‌ شب تاصبح‌توخونه بدون هدف و انگیزه،دخترم‌دوروزدیگه بره مدرسه بگه مامانم دیپلمه؟دوستام اطرافیانم‌همشون یامعلم شدن یاکارمندیامیرن سرکار،من فقط هیچی نشدم،یه خانه دار افسرده

همسرت خیلی ترس داره  ترس از دست دادنت

ای خواهر من شب تاصبح تو‌خونم‌تاحالا‌تنهاش‌نذاشتم‌ک‌ترس ازدست دادن داشته‌باشه‌که

شکاک‌نیست فقط نمیدونم‌چشه ۶ساله کشتم‌خودمو ولی وا نداده

ای خواهر من شب تاصبح تو‌خونم‌تاحالا‌تنهاش‌نذاشتم‌ک‌ترس ازدست دادن داشته‌باشه‌که شکاک‌نیست فقط نمیدو ...

میترسه تو پیشرفت کنی ازش بالاتر بسی یا شاغل بشی و بعد رهاش کنی 

میترسه تو پیشرفت کنی ازش بالاتر بسی یا شاغل بشی و بعد رهاش کنی 

ای قربون دهنت،جاریمم‌همیشه میگه اینامیترسن زن پیشرفت کنه از پیشرفت زن بدشون‌میاد‌نمیخوان زن سرتر باشه ازشون

ای قربون دهنت،جاریمم‌همیشه میگه اینامیترسن زن پیشرفت کنه از پیشرفت زن بدشون‌میاد‌نمیخوان زن سرتر باش ...

دقیقا مشکلش همینه و باید برای این موضوع دنبال چاره باشی و ببینی بقیه خانم ها چطور این مردها رو درمان کردن

دقیقا مشکلش همینه و باید برای این موضوع دنبال چاره باشی و ببینی بقیه خانم ها چطور این مردها رو درمان ...

اطرافم کسی نیس این مدلی که تونسته باشه همسرشوراضی کنه برای شاغل شدن یادرس خوندن،همشون یاشوهراشون راضین یا مث من دارن درجا میزنن