2777
2789
عنوان

بین دوراهی گیر کردم....

81 بازدید | 4 پست

سلام دوستان اول از همه به تاپیکای قبلی کاری نداشته باشید چون مال خودم نیست مال دوست خواهرمه خوب بریم سر قضیه ببینید من نماز میخونم اما محجبه نیستم و کم حجابم و نماز هم برای دل خودم و تشکر و حرف زدن با خدا میخونم به حیوانات و ادما کمک میکنم و خداییش معجزه زیاد دیدم جدیدا علاقه زیادی به امام ها و کلا اینجور چیزا پیدا کردم نمیدونم چادری بشم یا عادی خوبه واقعا گیر کردم لطفا کمک کنید البته شرایط من یکم پیچیده هست پس اول یکم منطقی فکر کنید 

نماز خیییلی خیییلی برای روح و روان آدم خوبه یعنی اینکه میگن تازگیا مراقبه و شکر گذاری و اینا برای حال خوبه آدمه مهم ترینش همین نمازه .بیین من‌میگم چادری بشو چون همین که به دلت افتاده یعنی نظر کرده ایی و حتی اگه چادری هم نمیشی سعی کن با حجاب باشی چون باور کن همون نگاه هایی که به مو اندام  و ...میشه از نظر من انرژی منفی داره

نماز خیییلی خیییلی برای روح و روان آدم خوبه یعنی اینکه میگن تازگیا مراقبه و شکر گذاری و اینا ب ...

استاااااااد

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز خیییلی خیییلی برای روح و روان آدم خوبه یعنی اینکه میگن تازگیا مراقبه و شکر گذاری و اینا ب ...

اصلا من بد حجاب نیستم یهو استرس کردم نکنه گناه باشه من در مقایسه با همین هام خیلی فرق دارم  منظورم اینجوریه ببین من تمام لباس هام بلنده بعد فقط یکم از ساق دستم بیرونه و یکم جلوی موهام و شاید یکم گردن 

اصلا من بد حجاب نیستم یهو استرس کردم نکنه گناه باشه من در مقایسه با همین هام خیلی فرق دارم  منظ ...

درکل خب نباید مو و گردن و تا ساق دست پیدا باشه 

انشالله هرچی صلاحه همون پیش بیاد برات عزیزم