2777
2789

مهریه حق زنه!حق قانونیییییی زن

ولی نمد چرا از همچین زنایی متنفرم 

شوهره فوت کرده!

اینم رفته مهریه گرفته اونم از کییییییی خانواده پسره چرااااا چون خانوادش پولدار بودن

منم ک شوهرم نی از اون بگیرم پس حالا که مرده از خانوادش میگیرم 

یعنی یک درصد عشق احساس محبت ندارن ب زندگیشون؟:)

هوف نمیدونم!شاید طرز فکر من مشکل داره!:)

کاش خدا ب هیجکس همچین زن یا شوهری نده

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻

مهریه حق زنه این که کاملا درسته اینو قانون وشرع میگه

ولی بهتره قضاوت نکنیم مااز احساسات کسی خبر نداریم

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگرشایدنور،خودِتوباشی.../فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🫒🇵🇸/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرش به قتل رسیده بوده و به خانواده شوهرش دیه ی شوهرش رو داده بودن و مهریه اش رو از دیه گرفته نه از ...

هرچی:)

چ تصادف چ قتل

چجوری دلشون میاد:)نممد بخدا میکم ک شاید من مشکل داره فکرم

کامل خوندی تاپیکو؟؟۷۰۰ میلیون از ۴ ميليارد دیه همسرشو گرفته ک کاملش حقش بوده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
از نظر قانونی میشه گرفت ولی از جنبه وجدانی جالب نیس  جالبه حتی اگه زن فوت کنه ورثه زن میتونن م ...

دقیقا:)اصن درست نیست

کامل خوندی تاپیکو؟؟۷۰۰ میلیون از ۴ ميليارد دیه همسرشو گرفته ک کاملش حقش بوده

با دیه شوهرش میخواد زندگی بسازه:)؟؟

میتونه خرج کنه:)؟پول خون‌کسی بوده ک باهاش زندگی‌کرده لامصبااااا:)چجوری اخه

حقشه کاملاااااا

من از لحاظ احساسی میگم ک چطوری تونسته کنار بیاد

با دیه شوهرش میخواد زندگی بسازه:)؟؟ میتونه خرج کنه:)؟پول خون‌کسی بوده ک باهاش زندگی‌کرده لامصبااااا ...

احساست من و شما با اون خانوم خب فرق می‌کنه و شاید دلایل دیگه هم داشتن 

به نام خدای رنگین کمان🖤🎤،روانشناس،تراپیست🌿...برای پیدایش روشنی کافیست کمی با تاریکی مبارزه کنی.
بنطر منم کارش اشتباه بوده حالا درسته قانون بهش این حقو داده ولی وجدان چیز دیگه ای میگه.خانوادش که مس ...

اوهوم

با دیه شوهرش میخواد زندگی بسازه:)؟؟ میتونه خرج کنه:)؟پول خون‌کسی بوده ک باهاش زندگی‌کرده لامصبااااا ...

همونجور ک مادر شوهر پدر شوهرش کنار اومدن با پول دیه پسرشون 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد