2777
2789
یه چیزی،اگه میخوای بهش برسی،شکرگزاری قبل رسیدن یه خواسته رو انجام بدع

ممنون عزیزززم حتما❤️

ولی بازم خوشبختی و صلاحمو از خدا میخواد

چقدر زندگیایی که خوشبختی ندارن

عشق کافی نیس

ولی شکرگزاری خیلی قشنگه حتما انجامش میدم

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

صنم جون،کجایی

وقتی من میام کل حس ششمی ها فرار میکنن 🤣

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
حسم قاطی کرره😂

انشالله اون حست که گفتی برمیگرده درست باشه😁❤️

حست میگه چیکارست؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
وقتی من میام کل حس ششمی ها فرار میکنن 🤣

عزیزم شما هم حست  بهم میگی

سیدعلیرضا بهم برمیگرده؟؟

حس ششم تو هم خیلئ خوبه ها

ولی برای خودم که نمیتونم حس کنم

پس بخوام بگم :

اگه من جواب بدم حس ششمی دیگه نمیاد تا به سوالاتم جواب بده

پس در نتیجه نباید جواب بدم 🤣🙏

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
دیشب خیلی خوب بود👌

😊🙏👍

اگه بخواید شما استثناً میتونید بپرسید

(دکتر هم به اندازه من کلاس نمیذاره 🤣🤣)

2790
2778
2791
2779
2792