2777
2789
فکرمیکنم اره

انشالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم🌹

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همو خیلی دوس دارین یکم تول میکشه به هم برسین شاید یک سالو شش ماه زیاد بیرون رفتنو دوس نداری وقتی خ ...

نظرش درباره من چیه؟میبینمش؟

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

از خونه موندن خوشت نمیاد دوس داری بری بیرون قدم زدن زیاد کار خونه انجام نمیدی قدت ۱۶۰ به والا واسه ...

مشخصات منم بگو لطفا 

امسال خواستگار خوب دارم؟ کی ازدواج میکنم؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
همو خیلی دوس دارین یکم تول میکشه به هم برسین شاید یک سالو شش ماه زیاد بیرون رفتنو دوس نداری وقتی خ ...

عزیزم به منممم بگو خواهش میکنم 

جدیدن رو یه نفر کراش زدم اونم اعتراف کرده کراشه روم بنظرت پسره خوبیه دوسم داره یا نه؟

از خونه موندن خوشت نمیاد دوس داری بری بیرون قدم زدن زیاد کار خونه انجام نمیدی قدت ۱۶۰ به والا واسه ...

عزیزم مشخصات منم بگو و اینکه آیا عشقم برمیگرده اگه آره کی برمیگرده بهم می‌رسیم یانه؟؟ 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
حس میکنم قدش بلنده،وزنش هم متوسطه

نه قشنگم

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱