2777
2789
عنوان

سگگگگگگ😭🤕🐶خواهشا بیاین

613 بازدید | 90 پست

تورووووخداااااا تورووووخدااااااا توروووووخداااااااا اینقدر فاز روشنفکری برندارین. سگ دارین، به من چه! مثل بچتون بغلش میکنین و به خودتون میمالونینش، به من چه! تو تخت خوابتون میبرینش، به من چه! براشون لباس و کفش و گلسر میخرین، بازم به من چه!! واقعا اینا زندگی شخصیتونه و به کسی ربطی نداره!

ولی توروخداااا فکر نکنین همه مثل شما، عاشق سگتونن و ازش نمیترسن. توروخدااااا تو هرکوچه و خیابونی نیاین بگردونینش. توروجانننن هرکی دوست دارین، اگرم میارینش حواستون بهش باشه به ملت نپره!

چندروز پیش داشتم پیاده روی میکردم یه آقایی با سگش داشت راه میرفت. از کنارش رد شدم سگِ چناااااان هاپ هاپ کرد و دنبالم کرد که سکته زدم! پشت لباسمو گرفت قشنگ! تازه آقاهه به خودش اومد و اومد گرفتش‌. فقطم بهم گفت ببخشید😐

باز امشب داشتم میرفتم سوار مترو شم، یه سگ قهوه ای گندهههه ی وحشتناااااک اندازه این سگ های نگهبان داشت تو پیاده رو برای خودش راه میرفت بدون قلاده!دو تا خانومم کنارش راه میرفتن. 

توروخدا ای کسایی که سگ و گربه دارید، مراعات بقیه رو بکنید. یا ببرینشون یه پارک های مخصوص، یا حداقل میارینشون بیرون حواستون بهشون باشه.

واقعا امنیت نداریم تو خیابون🤕🤕

تک خواهرِ برادری هستم به نام محمدجواد، که همیشه بهم میگه نفسِ محمدجواد🥲🩷🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم سگ دارم اما خیلی رعایت میکنم حتی پارک کودکان هم نمیبرم زیاد . یا اگه ببرم بغلمه و حواسم هست 

بشدت با حرف تون موافقم👌

من از تبار زنهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام

من سگ دارم با قلاده میبرمش ولی درکل کسی نگاش کنه به غریبه ها پارس می‌کنه 

دیگه اون آقا چیکار باید میکرد عزیزم؟گف ببخشید دیگه 

پارک مخصوص نداریم که😂

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

ای گفتی ما جلو خونمون یه باغچه خوشگل داریم اصلا من به خاطر این باغچه این خونه رو گفتم سگاشونو میارن اونجا تازه کار خرابیشون هم اونجا انجام میدن فکر کن از پنجره میخوایی بیرون رو تماشا کنی کلی کارخرابی سگ میبینی

من خودم سگ دارم اما خیلی رعایت میکنم حتی پارک کودکان هم نمیبرم زیاد . یا اگه ببرم بغلمه و حواسم هست& ...

منم پارکای خلوت میبرم یا اونجایی که اکثرا سگ میارن

اونا به بهانه روشنفکری از اونور بوم افتادن. حتی تو اروپا و آمریکا هم هرکسی در برابر حیوون خانگیش مسئوله و باید قوانین رو رعایت کنه وگرنه جریمه داره. اصلا نمفهمن اگه کسی حامله بود اگه کسی بیماری قلبی داشت و سگ دنبالش کرد اونوقت آسیبی که به طرف میرسه رو چه طوری میخوان جبران کنن؟ اگه قلب طرف بایسته یا بچه‌ش سقط بشه کی جوابگوئه؟

متاسفانه در ایران جایی مخصوص پیاده روی و گردش سگها نیست . بعضی آدمها هم شعوره نگهداری درسته این موجوداته دوست داشتنی رو ندارن ، همونطور که بعضیا شعوره احترام به حقوقه حیوانات رو ندارن و حیوان آزاری میکنن . در هر دو طرف آدمه مشکل دار هست . 

اونی که فوبیا داره دست خودش نیس که نترسه

خب آخه صاحبا باید چیکار کنن؟سگ من غریبه نگاش کنه پارس می‌کنه