2777
2789
عنوان

سگگگگگگ😭🤕🐶خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 90 پست

واقعا بعضیا متوجه نیستن اون سگ برای تو گوگولیه برای خیلیا وحشتناکه تازه ممکنه هران ممکنه به ادم حمله کنه مثل اون خانومه که سگه  گرفته بودش صاحبش زورش نمیرسید جداش کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آخه صاحبا باید چیکار کنن؟سگ من غریبه نگاش کنه پارس می‌کنه  

باید قلاده تو دستش باشه که دنبال کسی نکنه فکرکن یه بچه تو کوچه باشه مثلا ۷ساله یا ۱۰ ساله سگ دنبالش کنه تا بیاد فرار کنه یه تیکه از گوشت تن بچه تو دهن سگه هست

پارس و نگفت گفت که پاچه شو گرفت 

خب وقتی بدوئه بایدم بگیره سگ فک می‌کنه داری بازی می‌کنی باهاش 

یک می‌بینید میترسید ندویید بدتر میاد سمتتون

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀
باید قلاده تو دستش باشه که دنبال کسی نکنه فکرکن یه بچه تو کوچه باشه مثلا ۷ساله یا ۱۰ ساله سگ دنبالش ...

عزیزم سگا کلا بدوئی فک میکنن داری بازی می‌کنی باهاشون میان دنبالت 

پس میترسید نباید بدوئید

منم با سگ بدون قلاده مشکل دارم

شدیدا میترسم خواهرم سگ داره ولی من واقعا میترسم

چند روز پیش یک سگ اومد جلو پام من جیغ زدم صاحبش ناراحت شد که داره باهات بازی میکنه و جالبه نیومد بگیرش یعنی من شب از استرس کارم به اورژانس کشید

واقعا بعضیا متوجه نیستن اون سگ برای تو گوگولیه برای خیلیا وحشتناکه تازه ممکنه هران ممکنه به ادم حمله ...

دقیقا همینه به هرحال حیوون به دلیل خوی وحشی که داره ممکنه از هر چیزی عصبانی بشه و حمله کنه مثلا ممکنه رنگ لباس یا بوی تن یه آدم اونو تحریک به حمله کنه

وای منم قبول دارم تازه من طرف شاکی بود میگفت نخوردت که چرا میترسی از این بزرگ ها هم بود😭🤦‍♀️

واقعا خیلی خودخواهیه! آخه جای حیوون تو خیابونه؟!

تک خواهرِ برادری هستم به نام محمدجواد، که همیشه بهم میگه نفسِ محمدجواد🥲🩷🌱

خب آخه صاحبا باید چیکار کنن؟سگ من غریبه نگاش کنه پارس می‌کنه 

سگه منم با اینکه جثه کوچیکی داره به غریبه ها پارس میکنه ، ولی همیشه بغلمه و رو زمین نمیذارمش و از اینکه کسی هم بهش دست بزنه و حتی نوازشش کنن خوشم نمیاد . کسی که سگش اینجوریه حتما باید با قلاده ببرتش بیرون و وقتی جایی شلوغه بره از یک سمته دیگه راه ببرتش . احترام و مراعات حاله همدیگه خیلی راحت و لذت بخشه . 

منم با سگ بدون قلاده مشکل دارم شدیدا میترسم خواهرم سگ داره ولی من واقعا میترسم چند روز پیش یک سگ ا ...

نفهمن دیگه بابا ما نمیخوایم سگ شما با ما بازی کنه میترسیم ازش. انگار باید همه‌ی آدما سگ اینا رو دوست داشته باشن خودشون ادعای روشنفکری دارن و از ما میخوان که به سگ داشتن اونا اعتراض نکنیم ولی خودشون حقوق انسانی رو نادیده میگیرن

واقعا خیلی خودخواهیه! آخه جای حیوون تو خیابونه؟!

ببخشید پس جاش کجاش؟؟؟؟من قبول دارم باید قلاده ببندن ولی چرا نباید بیاریم سگممونو تو خیابون؟؟؟اونم حیوون خداس