2777
2789
عنوان

شما اگر پادشاه بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ادما باید الگو بگیرن

ضمنا یه تاپیک گذاشته بودین درباره اینکه یه تاپیک سیزده سال پیش رو دیده بودین

جالب بود و خواستم نکاتی رو بگم

اینکه چه فاجعه باعث چنین تغییری شده دلایل متعدد داره

۱۳ سال پیش کمتر کسی از فضای مجازی بهره مند موند

اون چند درصد فقط افراد اهل تحصیل مثل دانشجو ها یا ایرانیان خارج از ایران یا برخی از قشر دنیا دیده تر و با کلاس تر بودن

نه مثل الان که از بچه ده ساله تا نود ساله از هر قشری اینجا هستن

و نکته دیگه اینکه سن افراد اون دوره کمی بیش از حال بود

و نکته بعد اینکه تغییری که زمانه کرده با الان خیلی متفاوته از نظر فرهنگی

و مخصوصا محتوای سایت عوض شده

اون زمان برای تبادل نکات بارداری و بچه داری و .. میومدن سایت

و طبیعتا محیط کمک گرفتن و ... بود

اما حال حاضر عموم افراد به عنوان یه فضای مجازی معمول میان اینجا

خلاصه اینکه کلی نکات و دلایل دیگه داره سخته بخوام بنویسم و تحلیل کنم

چند صفحه می شه

ضمنا یه تاپیک گذاشته بودین درباره اینکه یه تاپیک سیزده سال پیش رو دیده بودین جالب بود و خواستم ن ...

اتفاقا استاتر اون تاپیک یه اقا بود که اون موقع ۲۳ سالش بود و راجب هدیه ساعتی که میخواست واسه دوستش بخره از خانما سوال کرده بود 

الان فک کنم ۳۶_۳۷ سالش باید باشه اونم اخرین تاپیکش بود

اون موقع ها هم که همش راجب نکات بچه داری تبادل نظر نمیکردن که 

مثل الانا راجب همه چیز نظر سنجی میکردن 

ولی متاسفانه سایت خیلی بد شده

تعلیق _  

اتفاقا استاتر اون تاپیک یه اقا بود که اون موقع ۲۳ سالش بود و راجب هدیه ساعتی که میخواست واسه دوستش ب ...

گفتم که کسایی که اون زمان فضا مجازی بودن با فضای الان فرق داره

دلیل دیگه ای هم داره الان اگر بگم به خیلی ها بر می خوره که بماند

مثل شاه سجونگ در جهت رفاه و آسایش و افزایش سطح آگاهی و زندگی مردم تلاش میکردم حتی وقتی پای به خطر افتادم سلامتیم در میون بود دوست داشتم اونقدر در زمینه های مختلف مطالعه کنم تا سوالی برام بی جواب نمونه و مسائل و اتفاقات رو زودتر از بقیه درک کنم و اولین کسی باشم که یه موضوعی رو کشف یا اختراع میکنه که بتونه تا نسل های آینده باقی بمونه و باعث پیشرفت کشور و مردمش بشه از نظر من این بهترین کاریه که یک فرمانروا میتونه انجام بده یکی از کارهای ارزشمند شاه سجونگ اختراع سیستم نوشتاری مخصوص کره بود حروف الفبا برای مردمی که از طبقه اشراف نبودن و اجازه تحصیل و آموختن زبان چینی که مخصوص طبقه اشراف و دربار هست رو نداشتن به همین دلیل زبان کره ای خیلی از زبان چینی راحت تره میشه گفت جزو راحت ترین زبان های دنیاست نه مثل زبان چینی اونقدر پیچیده و سخته و نه مثل زبان ژاپنی از هم گسسته و نا هماهنگ ترکیبی از زبان های انگلیسی چینی و فارسی هست حتی اونام مارو الگوی خودشون میدونستن پاسارگاد یا ایران حیف از کوروش کبیر که نتونست مثل سجونگ کبیر بعد از قرن ها یادش در بین مردم کشورش باقی بمونه 

کره ای ها با اینکه یه کشور کوچیک هستن ولی خوب تونستن تاریخ کشورشون رو به مردم بشناسونن با اینکه اونا همیشه زیر سلطه کشورهای بزرگی مثل چین و ژاپن بودن ولی الآن خیلی ثروتمند تر و پیشرفته تر از چین و ژاپن شدن

اما تاریخ ایران فقط تو کتابای تاریخ مدرسه خلاصه شده اونم در حد یه صفحه و اون یه صفحه هم فقط از بیچارگی های مردم و ظلم حکام نوشته که آدم از تاریخ کشورش بیزار میشه همش در مورد دوره انقاب پهلوی و قاجار اونم شخصیت های تکراری و رنج و سختی های مردم نوشته تمام فیلم ها و سریالها هم مال همین دوران بدبختی ایرانه 

حتی درمورد شاهنامه هم چیزی دیگه ساخته نمیشه اگه بهانه دین اسلامه که والا سریال های اسلامی هم از روی واقعیت ساخته نمیشه و تعصبات و علایق خودشون رو میسازن و چیزی که میخوان به مردم بقبولونن یه سریال از پیامبر پخش نمیکنن فقط امام علی و امام حسین و امام رضا مگه پیامبر بهترین آدم تو دنیا نبودن و مهم تر از نوادگانشون نیستن مگه سلمان فارسی که جزو یاران باوفای پیابر بود ایرانی نبود چرا هیچ سریالی درموردش نساختن چرا سریال یا فیلم در مورد آدم های بزرگ ایران و دستاوردای خوبشون نمیسازن یا در مورد اینکه چطور اسلام به ایران اومد آیا قبل انقلاب مردم ایران کافر بودن؟ و..... هزاران سوال بی جواب که متاسفانه جز خدا کسی حقیقت رو نمیدونه اونایی که میدونن هم خودشون رو به نفهمیدن میزنن و چیزی رو نشون میدن که به صلاحشونه پس حق بدین که من  دوست داشته باشم سجونگ کبیر باشم چون اونو بیشتر از کوروش کبیر میشناسم😍