2777
2789

چند روزه هی حرف بی پولی میزنه همش میگه گرفتارم پول ندارم 

دوبار گفته میام میبینمت نیومده 

امروز صب من بهش گفتم اگر میخای من از پس اندازم بهت بدم 

حدود ۱۰ روز پیش منو برد دکتر و نزدیک ۲ تومن هزینه کرد.حالا از اون روز همش حرف بی پولی میزنه 

منم صب بهش گفتم اگر منظورت مبلغیه که برای من هزینه کردی بهت بدم 

دعوا شد

گفت تو هیچ وقت منظور منو متوجه نمیشی درکم نمیکنی باید جدا شیم 

منم گفتم خب بشیم 

حالا از صب هی تماس و هی منت کشی 

الان گفته میام حرف بزنیم 

نظرتون چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن این وضعیت بی پولی مغز هممونو داغون کرده داریم گند میزنیم فقط 

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

خوب فکراتو بکن بعد تصمیم بگیر هیجانی تصمیم نگیر عزیزم 

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/

واااای دقیقا من دیگه نمیتونم

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/

😐هنو زندگی شروع نکردین  هی میگین جدا شین!! هی جدا  بشین بهتره.. بیشتر بچه اید تا ی زوج عاقل ببخشید ک رک میگم... تا بزرگم نشدید ازدواج نکنید

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خب یه پسری اگر پول نداره هزینه کنه چرا پا پیش میزاره 

هی حرف ازدواج میزنه 

برای یه دکتر رفتن باید انقدر از نظر مالی بهم بریزه

نه خب صددرصد درست نیست ولی شاید اونم بدون منظور گفته بود:) 

بدون منظور ادم یه بار یه حرفو میزنه نه اینکه هر روز یاداوری کنه 

از روزی که پول خرج دارو و دکتر و آزمایش کرده کلا رفتارش تغییر کرده 

آدمی که روز درمیون التماس میکرد بیام ببینمت هی میگه جیبم خالیه نمیتونم بیام ببرمت بیرون 

من مریض بودم این چند روز 

توقع زیادیه که تو ۱۰ روز ۲ بار بیاد سر بزنه بهم

😐هنو زندگی شروع نکردین  هی میگین جدا شین!! هی جدا  بشین بهتره.. بیشتر بچه اید تا ی زوج عا ...

من ۳۷ سالمه و یا بار ازدواج کردم 

بچه نیستم 

ایشون هر مساله ای میشه قهر میکنه میگه جدا شیم .فرداش میاد حرف ازدواج میزنه