2777
2789
مشاورم همینو میگه،میگفت احیانا تو مجردی و بچگی هیچ مسئولیتی بش ندادن ولی عادت کرده الان یه ذره روال ...

سریع برای جدایی تصمیم نگیر.جدی باهاش حرف بزن بگو لگه خودشم کمک نکنه نمیتونی ادامه بدی جدی سر حرفت لمونه مثلا بگو یه ماه بهت فرصت میدم که تو کارها باهام همراه بشی وگرنه اگه قرار همه مسئولیت با من باشه خودم تنها زندگی میکنم چرا ازدواج کردم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون ،همینکارو میکنم

خواهش میکنم عزیزم.جدایی آخرین راهه.خودت تغییر کن که اونم تغییر کنه.حتی اگه کارها عقب بیافته کلی کم کم و نامحسوس از سر خودت بازش کن.اونم مجبور میشه انجام بده.زمان میبره ولی شدنیه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اصلا طلاق نگیر من تجربشو دارم خیلی بده

ممنونم عزیزم ، من چندماهه دارم میرم پیش تراپیست و خداروشکر خیلی از مسائلم حل شده و رابطم‌با شوهرم عالیه مرسی از نگرانیت❤️

ممنونم عزیزم ، من چندماهه دارم میرم پیش تراپیست و خداروشکر خیلی از مسائلم حل شده و رابطم‌با شوهرم عا ...

طلاق منو نابود کرد با اینکه حمایت خانوادم دشتم و شاغل بودم ازدوا جددم بدبختی های خودشو داره طلاق عرش خدا را می لرزونه راسته تازه بدی های همسر سابق من خیلی بیشتر از شوهر الان شما بود