2777
2789

بله بهترین تصمیم زندگیم بود.آسیب هایی که دیدی همیشه با آدم میمونه کم رنگ میشه ولی فراموش نه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله بهترین تصمیم زندگیم بود.آسیب هایی که دیدی همیشه با آدم میمونه کم رنگ میشه ولی فراموش نه

مشکلتون میتونید بگید چی بود ؟ قصد فضولی ندارم فقط میخوام‌با مال خودم مقایسه کنم ببینم حق دارم یا دارم بزرگش میکنم 

میشه یپرسم دلیل ظلاقتون چی بود 

عقده

بی چشم و رویی

بیماری دو قطبی و شخصیت مرزی شدید

توهین و تحقیر و حتا چند بار سیلی زدن

و کلاهبرداری احساسی و مالی

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
مشکلتون میتونید بگید چی بود ؟ قصد فضولی ندارم فقط میخوام‌با مال خودم مقایسه کنم ببینم حق دارم یا دار ...

خواهش میکنم عزیزم.اعتیاد شدید داشت کلا یه تونه زندگی رو کشید.ابته ۸ سال تحمل کردم ولی نشد.ای کاس زودتر جدا میشدم حیف از بهترین روزهای جونیم.مشکلت چیه عزیزم؟

عقده بی چشم و رویی بیماری دو قطبی و شخصیت مرزی شدید توهین و تحقیر و حتا چند بار سیلی زدن و کلاهب ...

شوهر من حس میکنم تا همه چی خوبه اونم خوبه و دوستم داره ولی تا کوچیک ترین مشکلی پیش میاد یهو ید اخلاق میشه همسشه ام مقصر منم 

شوهر من حس میکنم تا همه چی خوبه اونم خوبه و دوستم داره ولی تا کوچیک ترین مشکلی پیش میاد یهو ید اخلاق ...

عزیزم مشاوره رفتین؟

خواهش میکنم عزیزم.اعتیاد شدید داشت کلا یه تونه زندگی رو کشید.ابته ۸ سال تحمل کردم ولی نشد.ای کاس زود ...

حس میکنم الویت زندگیش نیستم مسئولیت پذیریش کمه بیشتر فشار زندگی‌رو منه همه حقوقمو میدم بدهکارم میشم هسچوقت براش کافی نیستم 

شوهر من حس میکنم تا همه چی خوبه اونم خوبه و دوستم داره ولی تا کوچیک ترین مشکلی پیش میاد یهو ید اخلاق ...

برید پیش مشاور حتما

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
عزیزم مشاوره رفتین؟

فعلا خودم تنها دارم میرم ولی حس میکنم دیگه مثل قبل دوسش ندارم یعنی گیج شدم نمیدونم‌چه حسی دارم موندم وابستگی یا عشقه، میخوام‌یه مدت تنها زندگی کنم ببینم اصلا دلم براش تنگ میشه یا نه 

حس میکنم الویت زندگیش نیستم مسئولیت پذیریش کمه بیشتر فشار زندگی‌رو منه همه حقوقمو میدم بدهکارم میشم ...

خب اشکال کارت همین جاست که همه مسئولیت رو قبول کردی.کم کم از مسئولیتت کم کن بزار دو دوشش.مثلا اگه کارهای بانک رو تو انجام میدادی کم کم بهانه بیار بزار خودش انجام بده.اشتباه از خودت بوده عزیزم که خسته شدی

خب اشکال کارت همین جاست که همه مسئولیت رو قبول کردی.کم کم از مسئولیتت کم کن بزار دو دوشش.مثلا اگه کا ...

مشاورم همینو میگه،میگفت احیانا تو مجردی و بچگی هیچ مسئولیتی بش ندادن ولی عادت کرده الان یه ذره روال عوض شه غر میزنه

مشاورم همینو میگه،میگفت احیانا تو مجردی و بچگی هیچ مسئولیتی بش ندادن ولی عادت کرده الان یه ذره روال ...

اهمیت نده.چند بار که کارها بمونه خودشم یه حرکتی میکنی.زندگی مشترک اسمش روشه