2777
2789
عنوان

مادرشوهر و رسم های ابدوغ خیاریش

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 42 پست

ولی خیلی جالبه  

عروسی نمیگیرن میگن یه سری آدم میان میخورن و میرن اما جهاز کامل سرجاشه ،سیسمونی بچه ی خودشون هم نیندازد گردن مردم

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما هم بگو ما رسم نداریم بگم به خانوادم مسخره میکنند بگوبچه ما تولید کردیم یکی دیگه جورشو بکشه  ...

🫤خب میگه نمیاریم بخاطر نخریدن بقیه انگار برای من چیکار کردن

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در ول اصلا اینکه خانواده دختر سیسمونی بدن رو قبول ندارم

دقیقا بیچاره پدر دختر جهاز بده عیدی بده سیسمونی بده

اونی ک بچه دار شده زحمت بکشه وسایلشم بخره

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

سیسمونی که برای بچه ته به اونا مربوط نیست تو میخوای بچه ت همه چی داشته باشه تا ۱۰ سالگیش حداقل ..

نه من میگم به کسی ربطی نداره باباش بخره نه اینکه یاد شوهرم بدن وظیفت نیست یا بگن ما برای بچه خواهرت خریدم که تو مغزش فرو کنن وظیفت نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دوس ندارم بخرم چون خیلی شونه خالی کردن دوست دارم همینطوری که همه چی رو میگفتن رسم نیست منم نخرم

خب پس اگه اینطوریه شماام بگو ما رسم داریم خانواده ی پسر باید سیسمونی بدن

بگو تاحالا کجا شنیدین خانواده ی دختر سیسمونی بده؟🤣🤦🏻‍♀️🤭😉

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
خب پس اگه اینطوریه شماام بگو ما رسم داریم خانواده ی پسر باید سیسمونی بدن بگو تاحالا کجا شنیدین خانو ...

اره اونوقته که بزنن زیرش بگم خودتونم قبول ندارید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره اونوقته که بزنن زیرش بگم خودتونم قبول ندارید

🤣🤭🤦🏻‍♀️ولی واقعا خودشونو زدن به پررو بازی 

خیلی می‌دونن🤦🏻‍♀️😬😕🤦🏻‍♀️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
نه من میگم به کسی ربطی نداره باباش بخره نه اینکه یاد شوهرم بدن وظیفت نیست یا بگن ما برای بچه خواهرت ...

اها..دستور میدن شوهرت ...کاش گوشی نباشه به قول معروف ...به نظرم دوتایی تصمیم بگیرین برین سیسمونی بخرین حرف زدن بگو مهم نیست کی خریده مهم نوه تونه که وارد زندگیه شما وپسرتون شده قشنگتر از این مگه میشه..

امیدوارم زودتر بااین مسائل کنار بیای و هی برا خودت یاداوری نکنی . چون داغون میشی و هی ازشون متنفر تر میشی .

بپذیر ک اینها قبلا اتفاق افتاده و تموم شده رفته

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️