2777
2789
خانواده سمی پدر و خواهرم هر دو هم روانی هستن و قرص میخورن اما زیر بار نمیرفتن و دیگه تحت نظر دکتر ...

عزیزم

میفهممت

منم خواهرم خیلی بهم حسادت کرد و هنوزم می‌کنه

عزیزم از خدا بخواه کمکت کنه

مطمئنم کمکت می‌کنه

به خدا بگو از شر این آدما نجاتت بده و روحت رو دوباره سالم کنه

اگه از خدا بخوای مطمئن باش بهت کمک می‌کنه

خودت و فقط خودت باید بفکر حال و روزگار خودت باشی

تصمیم بگیر دانشگاه قبول بشی و بری یه شهر دیگه. حالا نه فقط رشته خیلی خوب. حتی اگه شده یه رشته ی معمولی ولی یه شهر دور برو. 

اینو بدون هیچ کی دلسوزت نیست و دیگه خاطراتت رو مرور نکن.

بجایش ذکر بگو و قرآن بخون‌ . هروقت خاطرات یا فکرای سمی میاد سراغت وضو بگیر و نماز بخون تا به آرامش برسی و قرآن با معنیش بخون تا دلت و روحت شاد بشه

عزیزم من خودم سرکار میرم و هرگز هرگز درخواست پول حتی از خواهر خودمم نداشتم بله من ساز میزنم چیز ع ...

کار همتون همینه کارما؟ نفرین؟

خب تو که تا تاپیک قبل حق خروج از خونه رو نداشتی؟

پسردایی؟ خب همون پسرداییت کمکت میکرد! اصن خانواده فامیلتون!

کدوم مدرسه بودی که همه زبان ها رو یادت دادن؟ دیگه مدرسه تاپ لولش هم دو زبانه است!!!!!

طراحی چهره؟ اونم حتما دوستی یا فامیلی؟

3 سالگی؟ اون موقع تازه بچه زبون باز کرده!!1

مغز ادیسون . نیوتن . زیمر و موتزارت . بتهوون باهم یه دفعه له شدن 

خدا همشون رو رحمت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم عزیزم باید دوری کنم از هرچیزی که حالم بد میشه آبجی من خیلی آهنگای غمیگن گوش میدم از دوازده شب ت ...

کلا آهنگ گوش نده ‌‌

آهنگ واسه مغز و واسه تمرکز اصلا خوب نیست. سعی کن شبا وضو بگیری و دو رکعت نماز بخونی. یا یه صفحه قرآن بخون‌ معنیشو. بعد از یه مدت تاثیرشو میبینی 

کار همتون همینه کارما؟ نفرین؟ خب تو که تا تاپیک قبل حق خروج از خونه رو نداشتی؟ پسردایی؟ خب همون پس ...

باشه شما درست میگی

حرف بعدیتم درسته نیازی نمی‌بینم توضیح بدم 

همیشه آدمای سطح پایینی هستن تو این سایت و آدمای شکاک و بد دل 

شما فعلا برو رتبه کنکور لب مرزیتو درست کن

نیمخواد فشار بخوری 

قرار نیست همه مثل تو باشن که

من مادرم همیشه پشتم بود از بچگی بله کلاس زبان میرفتم 

و بقیه زبان هارو هم خود خوان تلاش کردم واسش 

پسر داییم بله کمکم کرد چون موسیقی تو تخصصش بود تو حیطه خودش کمکم کرد

و الآنم نیست لندنه که کمکم کنه

بعدشم لازم نیست بیای داخل تاپیک زخم زبون بزنی 

اینایی که من یاد گرفتم اصلا چیز  دور از ذهنی نیستن همه بچه ها بعداز پنج سالگی تا هفده سالگی کلی وقت دارن کلی چیز یاد بگیرن من تو تابستونا کلی وقت داشتم

شنا که تو دوماه آدم یاد میگیره 

مابقی هم هر روز یک تایمی وقت بزاری یاد میگیری

از چی میسوزی؟

برو با طرز فکرت به داد خودت برس که مشکل داری مشکل پارانویید

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

من پسرمو بردم متخصص مغز و اعصاب

مشهور ترین پزشک که خودش آمریکا درس خونده . و شش ماه در سال ایرانه و بقیش خارج از کشوره

تاکید داشت هر صدای مجازی برای هوش و حافظه و روح و روان انسان ضرر داره

صدای موسیقی که خودمون یا دیگران ساز بزنیم و صدای ترانه خواننده ها و صدای اذان که از رادیو گوش بدیم و صدای قرآن که از تلویزیون پخش بشه. گفت همه ی اینا ممنوع هست

شما هم هر صدای مصنوعی و مجازی رو قطع کن

من پسرمو بردم متخصص مغز و اعصاب مشهور ترین پزشک که خودش آمریکا درس خونده . و شش ماه در سال ایرانه و ...

من خیلی آهنگ غمگین گوش میدم خیلی زیاد

واقعا فکر کنم امواج اینا خیلی بویه و روی مغز تاثیر داره،

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
من خیلی آهنگ غمگین گوش میدم خیلی زیاد واقعا فکر کنم امواج اینا خیلی بویه و روی مغز تاثیر داره،

این پزشک که گفتم بسیار تاکید داشت که هر صدایی که واقعی نباشه روح و روان رو نابود می‌کنه. می‌گفت باید فقط صداهای واقعی به گوش برسه. 

باشه شما درست میگی حرف بعدیتم درسته نیازی نمی‌بینم توضیح بدم  همیشه آدمای سطح پایینی هستن تو ...

فعلا معلومه که کی دنبال یه زندگیه عادیه!!!  

سطح پایینم که فعلا خانواده تو ان 

مادرت در متن ابتدایی که پشتت نبود نمیذاشت بری بیرون . پول دوا دکترتو نداشت

در ضمن بنده سال 94 باتوجه به رشته تحصلیم بهترین دانشگاه و بهترین رشته رو خوندم 

شنا رو هم حتما تو تشت حمام یاد گرفتی

بله این مواردی که تو گفتی عادیه نه برای شرایطی که تو گفتی پدر خیانتکار/ وضع اقتصادی بد/ پدر و خواهر دارای مشکلات روانی و .....

میدونم کنترلت دست خودت نیست چون قرص میخوری و میبخشمت

و نه شکاکم نه بد دل بعد این همه تو سایت بودن میدونم قضیه از چه قراریه

و از قضا پارانویید در خانواده شما فعلا رواج داره

برات دعا های خیر میکنم انشالله به راه راست هدایت بشی و دست از رمان نوشتن و استفاده از تخیل برداری

خیلی ها منو اینجا میشناسن و شخصیت من رو هم میدونن 

فعلا معلومه که کی دنبال یه زندگیه عادیه!!!     سطح پایینم که فعلا خانواده تو ان  ما ...

خجالت نمی‌کشی دروغ مبگی؟

حداقل یه غلطی که میخوری درست بخور که بقیه نفهمه لابد اونی که تاپیک زده هجده سالمه می‌خوام برای بار اول پشمای صورتمو بزنم عمه منه نه تو!

خجالت نمیکشی؟!

سال ۹۴ تو ده سالت بوده ادیسون خانم رفته دانشگاه خبر نداشتیم🤣🤣🤣 معلوم شد چه جور آدمی هستی

خیلی غلط میکنی به خانواده من توهین میکنید مگه اسم خانوادتون آوردم

خیلی میسوزی هجده سالته و به جز اینکه مثل پیر زنا به اینو اون پریدن هیچ دستاوردی نداری؟!

بجای غلط اضافی خوردن روی زندگی خودت کار کن

رتبه لب مرزی نیاری تو کنکور! برو به ضعف هات برس به جای اینکه دونه دونه خاطرات تلخ منو بزنی تو روم

دختره بیتربیت بی خانواده

اگر خانواده داشتی بزنن دهنت تو مجازی گنده گویی نمی‌کردی!

یه جور میگی اینجا همه منو میشناسن که اینگار کی هستی!

برو خجالت بکش دروغگو! یه جور میگی میبخشمت که اینگار من حرف ناحق زدم دلتو شکوندم

برو خودتو درمان کن

من اگر قرص میخورم دارم خودمو درمان میکنم تو مجازی نپرم به اینو اون 

برو دنبال درمان خودت

بعدشم بشین به کنکورت‌ برس 

میدونی که رتبه لب مرز آوردن با اعتراض زدن به سنجش حل نمیشه با اصلاح کردن طرز فکرت و اینکه وقتتو الکی هدر ندی

اصلا میدونی چرا این چیزایی که من بدست آوردم واسه تو غیر قابل باورع؟ چونکه وقتتو همیشه صرف این کردی که بری فضولی کنی تو گذشته دیگران

همون مادری که گفتی پول دوا دگترتو ندارع همون کل طلاهاشو تو بچگیم فروخت تا منو به این حد ها برسونه

اما خانواده تو حتی به خودشون زحمت ندادن دوتا تو گوشی بزنن تا آدم بشی حرف دهنتو بفهمی

با این اخلاق و طرز فکرت جلو بری از خودت گنده ترا بدجور میزنن‌ تو دهنت منتظر باش و ببین بچه جون

در ضمن خواستی دروغ بگی قبلش تاپیکاتو نگاه کن

منم برات دعا میکنم دفعه دیگه خبر رتبه های عالیتو بیاری بدی و خدا دلتو صاف کنه چون بدجور سیاهه

لطفا رسیدگی کن در کمال ادب کامنت گذاشتم @نی_نی_یار_شب     @نی_نی_یار_پنج   &nbs ...

کم اوردی؟

خیلی غلط کردی که گذشته منو بازگو کردی

نی نی یار ایشون دروغ میگن و دراومده میگه من دانشگاه رفتم سال ۹۴ با وجود اینکه هجده سالشه

بعدشم میاد تاپیک من و امثال من میپره به آدم و حرف دهنتو نمی‌فهمه امیدوارم از اول تاپیک پیامشو نگاه کنید و خوب قضاوت کنید و بفهمید که چقدر بیتربیته

لطفا رسیدگی کن در کمال ادب کامنت گذاشتم @نی_نی_یار_شب     @نی_نی_یار_پنج   &nbs ...

تو کجا بزرگ شدی که نهایت کمال ادبت در همین حده؟

برو رو خودت کار کن وگرنه ضربه بدی میخوری تو زندگیت 

حرف دهنتو نمی‌فهمی 

بی تربیتم که هستی

هرجایی هم دهنتو باز می‌کنی ادب حالیت نیست دل شکستن هم پشیزی برات مهم نیست

به همه هم انگ دروغ میزنی؟

خجالت نمی‌کشی راست راست دروغگو میگی بعد ویژگی خودتو برچسب میکنی به بقیه؟

من چهار ساله خواننده خاموش اینجام و الان عضو شدم دو هفته اس!

خجالت بکش متاسفم که خانوادت قبل از اینکه گوشی بدن دستت بیای اینجا رو با دروغت به کند بکشی با کمال ادبت به گند بکشی یادت ندادن هرجایی دهن باز نکنی به اندازه سنت غلط بخوری!