خجالت نمیکشی دروغ مبگی؟
حداقل یه غلطی که میخوری درست بخور که بقیه نفهمه لابد اونی که تاپیک زده هجده سالمه میخوام برای بار اول پشمای صورتمو بزنم عمه منه نه تو!
خجالت نمیکشی؟!
سال ۹۴ تو ده سالت بوده ادیسون خانم رفته دانشگاه خبر نداشتیم🤣🤣🤣 معلوم شد چه جور آدمی هستی
خیلی غلط میکنی به خانواده من توهین میکنید مگه اسم خانوادتون آوردم
خیلی میسوزی هجده سالته و به جز اینکه مثل پیر زنا به اینو اون پریدن هیچ دستاوردی نداری؟!
بجای غلط اضافی خوردن روی زندگی خودت کار کن
رتبه لب مرزی نیاری تو کنکور! برو به ضعف هات برس به جای اینکه دونه دونه خاطرات تلخ منو بزنی تو روم
دختره بیتربیت بی خانواده
اگر خانواده داشتی بزنن دهنت تو مجازی گنده گویی نمیکردی!
یه جور میگی اینجا همه منو میشناسن که اینگار کی هستی!
برو خجالت بکش دروغگو! یه جور میگی میبخشمت که اینگار من حرف ناحق زدم دلتو شکوندم
برو خودتو درمان کن
من اگر قرص میخورم دارم خودمو درمان میکنم تو مجازی نپرم به اینو اون
برو دنبال درمان خودت
بعدشم بشین به کنکورت برس
میدونی که رتبه لب مرز آوردن با اعتراض زدن به سنجش حل نمیشه با اصلاح کردن طرز فکرت و اینکه وقتتو الکی هدر ندی
اصلا میدونی چرا این چیزایی که من بدست آوردم واسه تو غیر قابل باورع؟ چونکه وقتتو همیشه صرف این کردی که بری فضولی کنی تو گذشته دیگران
همون مادری که گفتی پول دوا دگترتو ندارع همون کل طلاهاشو تو بچگیم فروخت تا منو به این حد ها برسونه
اما خانواده تو حتی به خودشون زحمت ندادن دوتا تو گوشی بزنن تا آدم بشی حرف دهنتو بفهمی
با این اخلاق و طرز فکرت جلو بری از خودت گنده ترا بدجور میزنن تو دهنت منتظر باش و ببین بچه جون
در ضمن خواستی دروغ بگی قبلش تاپیکاتو نگاه کن
منم برات دعا میکنم دفعه دیگه خبر رتبه های عالیتو بیاری بدی و خدا دلتو صاف کنه چون بدجور سیاهه