2777
2789
عنوان

کینه

127 بازدید | 21 پست

آدم کینه ای هستید ؟ من نمیتونم کارهای بعضی آدمها رو فراموش کنم .فقط میگن رهاش کن چه طوری البته به خدا میگم تو یک موقعیت خوب بذار منو که بتونم فراموش کنم .من قهر نمیکنم اما کینه دارم ازشون خصوصا کسایی که باعث نابودی آینده ام شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم متاسفانه

بخاطر کینه و کدورتی که دارم نابود شدم

یاد بدیهای مادرشوهرم و خواهر شوهرم میفتم دچار حمله عصبی میشم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

نه اصلا مادرم خیلی کینه ای بود و دیدم چقدر عذاب کشید و داغون شد من تصمیم گرفتم نذارم اشتباه یکی دی ...

مادرم کینه ای بود سااااالها قهر میکرد من قهر نمیکنم اما فراموش نمیکنم

منم متاسفانه بخاطر کینه و کدورتی که دارم نابود شدم یاد بدیهای مادرشوهرم و خواهر شوهرم میفتم دچار ح ...

واقعا به نظرم مگه آدم چندسال هفده یا بیست ساله میشه بعد لحظه عمر رو نابود میکنن بتونی فراموش کنی عالیه من نتونستم

واقعا به نظرم مگه آدم چندسال هفده یا بیست ساله میشه بعد لحظه عمر رو نابود میکنن بتونی فراموش کنی عال ...

منم همینطور

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

منم کینه ی هستم بدجور کبنه ی عمری هیچ وقت نه فراموش میکنم نه میبخشم 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

مادرم کینه ای بود سااااالها قهر میکرد من قهر نمیکنم اما فراموش نمیکنم

ولی من فراموش میکنم واقعا فراموش میکنم رفتار دیگران واسم مهم نیست شاید در لحظه ناراحت شم ولی فقط در حد چند ساعت

باور میکنی چند روز پیش مادرم بدی یکی رو در حقم یادم آورد که خودم یادم نبود

و چقدر خوب که برام مهم نیست خیلی آرامش دارم

نمیدونم اسمش کینه هست یا نه

ولی اگه ببینم کسی بدذاته و اشتی باهاش به ضرره منه و میتونه بازم ضربه بزنه به هیچ وجه نمیذارم ورود کنه دوباره به زندگیم و ارامشمو بهم بزنه

ولی بدونم اشتباه کرده و بد ذات نیست میبخشم و سعی میکنم از اون موضوع پیش اومده درس بگیرم و تو رفتارم با اون فرد احتیاط کنم که بازم پیش نیاد و اجازه اشتباه مجدد نمیدم

با ابله بحث نمیکنم

منم کینه ی هستم بدجور کبنه ی عمری هیچ وقت نه فراموش میکنم نه میبخشم 

عزیزم من سعی میکنم به کسی بدی نکنم اما آینده و اعصاب خردی که برات تو لحظه عمرت گذاشتن خب سخته