2777
2789

سلام دوستان روز بخیر.من از روزای اول ازدواجم مادرشوهر باهام لج افتاد تا الان .همش توهم اینو داشت که پسرشو ازش میگیرم و این حرفا . یا شاید این بهونه ش بود .همه ی لحظه های مهم زندگیم حضور داشت و با تموم وجود سعی می‌کرد گند بزنه به اون لحظه ها.دیشب زنداداش عزیزم گفت که مادرشوهر یه کاره رفته نشسته پیشش و کلی از من و خانوادم بدگویی کرده در حالیکه شاید دوسه شب پیش از این موضوع مهمون مادرم بوده و مادرم کلی احترام بهش گذاشت.زنداداشم خیلی منطقی و بدون دعوا جوابش رو داده ولی من حالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم اوایل خیلی بچه ننه بود ولی الان هشتاد درصد خوب شد و اون بیست درصد هم خیلی آزار دهنده نیس.خیلی روش کار کردم تا درست شد و الان همراه خوبیه.ولی من نمیدونم با مادرش چکار کنم

اینقدر از این خاله زنک بازی ها بدم میاد با طرف مشکل دارن میرن به عروس یا داماد خانواده میگن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مادرشوهرت چقدر مادرشوهر منه

تمام روزهای مهم زندگیم رو زهر کرده

خدا ازشون نگذره

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

فقط بی محلی

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌

مادرشوهرت یه تیری پرتاب کرده که شاید نمی خورد به شما

اما زن داداش منطقیت قشنگ تیرو برداشت آورد فرو کرد تو جشمت

کار کدومشون زشت تره؟

به مادرشوهرت بگو همچین حرفایی گفته یا نه و بعد فقط بگو انتظار نداشتم از شما

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی