2777
2789

چطوری باید برخورد کنم به نظرتون؟انگار من اسنپم براشون من تازه ماشین رو تنها برمیدارم و واقعا نمیتونم سربالایی ماشین سنگین رو ببرم،چی بگم به خواهرم؟تازه توقع دارن من خسته از سرکار برم جلوی در خونه سوار کنم تو کوچه های تنگی که بخدا نمیتونم رانندگی کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید با مادرشوهر خواهرت انقدر صمیمی باشی ک‌بگه منو برسون؟

رابطه‌تو محدود کن.

مردم با مادرشوهر خودشونم رفت و آمد ندارن عزیزم چ برشه ب مادرشوهر خواهرشون.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چرا باید با مادرشوهر خواهرت انقدر صمیمی باشی ک‌بگه منو برسون؟ رابطه‌تو محدود کن. مردم با مادرشوهر ...

به من نمیگه به خواهرم میگه 

منم سختمه به خواهرم نه بگم وگرن اگر خودش میگفت الکی میگفتم امشب خونه دوستامم نمیرن خونه

میدونن این مسیرو مجبورم هرروز برم 

خودت چی فکر میکنی؟وظیفته؟

اول خودت رو قانع کن که حمال نیستی.بعد خود به خود جوابها میاد تو ذهنت.

البته بهت بگم اگه یه جورایی جبران میکنه،عیبی نداره.ولی اگه داره از سادگیت سواستفاده میکنه،راه همونه که گفتم 

به من نمیگه به خواهرم میگه  منم سختمه به خواهرم نه بگم وگرن اگر خودش میگفت الکی میگفتم امشب خو ...

همه ی این حرفا رو به خواهرتون بزنید  و بگید خودش مادرشوهرش بپیچونه یا بگید شوهرم گفته حق ندارم کسی رو سوار کنم دنیا هزار اتفاقه و گرنه ماشینو ازم مگیره

تلفنتو خاموش کن اون ساعات

رسیدی روشن کن بگو گوشیم خاموش شد

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
خودت چی فکر میکنی؟وظیفته؟ اول خودت رو قانع کن که حمال نیستی.بعد خود به خود جوابها میاد تو ذهنت. ال ...

از نظر اونا وظیفمونه نمیدونم چطوری بگم فردا میان مهمونی خونمون حداقل زشت نباشه

همه ی این حرفا رو به خواهرتون بزنید  و بگید خودش مادرشوهرش بپیچونه یا بگید شوهرم گفته حق ندارم ...

ماشین بابامه اونم رفته کربلا ای بهونه رو نمیتونم بیارم چون میدونن خانوادم اینطوری نیستن

فردا باهاشون چشم تو چشم میشم زشته

امروز رو ببر.بعد از مهمونیت به خواهرت بگو اگه بار دیگه کسی ازت چیزی خواست از جانب من قول نده.

به نظرم خواهرت این وسط مقصره.

من یه خواهر شوهر دارم همش از طرف بقیه قول کمک میده.وامتیاز میگیره به نفع خودش