2777
2789
عنوان

تتلو رو تحویل پلیس ایران دادند✌😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 26404 بازدید | 262 پست
امیدوارم هزار بار اعدامش کنن😭😞

ببین سر کساییی ک زبون داشتن دستو پا داشتن چه بلاهایی اورد حداقل اونا تونستن فرار کنن اما اون زبون بسته چی 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

آسیاب به نوبت 

حالا وقتی کله کله گنده ها میگیرن از اونام دفاع میکنن یه عده آفریده شدن برای این حرفا 

تتلو اندازه یه اختلاسگر بزرگ اسیب میرسونه اون پوله این روح و روان دختران

جان من ایران💚متنفرم از ته دل از تجزیه طلب ها و حامی های تجزیه وطنم اگه تجزیه طلبی به هیچ عنوان نه تو تایپک هام نظر بده نه نظراتم جواب بده...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشحالی من از اینکه معدن فساد بود ... هرجا کسی کثافت کاری میکنه اونم با دختر نوجوون از خدا میخوام ن ...

بنظرت برای نوجونامون هوای الوده خطرناکتره یااین یابو. مافیای کنکور خطرناکتره یا این. گسل طبقاتی و گسترش فقر خطرناکتره یا این رواج کودک همسری خطرناکتره یااین تورم افسار گسیخته خطرناکتره یا این نداشتن ازادی و افسردگی و رواج افکار خودکشی خطرناکتره یااین 

انقد. نوجونامون خطر دورشون هست که چیزی به این نمیرسه

کارشناس حقوق. با افتخار یک فمنیست مدافع حقوق برابر زن ومرد✌️من ناموس کسی نیستم من یک انسانم
بنظرت برای نوجونامون هوای الوده خطرناکتره یااین یابو. مافیای کنکور خطرناکتره یا این. گسل طبقاتی و گس ...

اکثر دخترهایی با تتلو بودن از خانواده های متوسط معتقد به ازادی پوششی ...

اونها ضربه میزنن اما ...

❤❤❤
اکثر دخترهایی با تتلو بودن از خانواده های متوسط معتقد به ازادی پوششی ... اونها ضربه میزنن اما ...

همین دختر وقتی که هیچ فرهنگ سازی و اموزشی نباشه وقتی تو جامعه  کسی جرات نداره از تابوها حرف بزنه و ذهن بچه ها باز کنه نتیجش میشه این. نوجوون اموزش میخواد وقتی توجامعه ای هیچ تعریفی از ازادی نباشه وقتی بچه پا میذاره تو جامعه ای که پر از تناقضه و دورنگیه چجوری یاد بگیره تو دام امثال این نیوفته این نکبتو دستگیر کردین بقیه رو چیکار میکنین

کارشناس حقوق. با افتخار یک فمنیست مدافع حقوق برابر زن ومرد✌️من ناموس کسی نیستم من یک انسانم
صد در صد  انشا الله قسمت ساسی✌😂

نه عزیزم این مرد عوضی توسط نفوذی که در ایران هست ویک رپر معروف هست ساپورت میشه برای همین خودش میخواست به ایران بیاد واون روز هم در زندان به خاطر اینکه مواد بهش نرسیده بود به کما رفته بود ومنقلش کردن بیمارستان خلاصه نفوذ گر های زیادی هستن که تتلو رو ساپورت میکنن

یعنی چی لولیتا

اسم دارک وب رو شنیدین؟! 

توی اون سایتا همه چی هست ک دیگه کلی دختر از نقاط مختلف جهان توش هست ک دزدیده میشن و دستو و پاهاشونو قطع میکنن حنجره شنو میسوزنن کور و کرشون میکنن دقیقا مث ی عروسکی ک غذا میخوره و نفس میکشه همین  بعد اینارو میفروشن به نردای مریضی مث تتلو 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆