2777
2789
عنوان

تتلو رو تحویل پلیس ایران دادند✌😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 26404 بازدید | 262 پست
دوستان برا بار هزارم کسیو قضاوت نکنید امیر تتلو کاری نکرده که مجازات بشه برا چهارتا فحشی که داد باید ...

از ادبت پیداس که طرفدار اون مرتیکه ای. فقط دیگه لطفا بهش هنرمند نگین که آبروی هر چی هنرمنده میره

عجب ادمهایی هستین شما... شما رو باید واسه ماله کشی برا همه جنایت کاران استخدام کنن ... اسمتون رو ه ...

ما ماله کش…

کجا نوشته هر کی اشتباه کنه باید اعدام بشه شما تو زندگیت اشتباه نکردی؟همش درست رفتی بابا ایول 

بعدشم با کنار زدن تتلو همه فسادا از بین میره یه جوری میگی ماله انگار کل ننگ ایران تتلوعه بعدشم تتلو الان مسئله ایران نیست شما نکران نباش به حرف ما نه زنده میمونه نه اعدام میشه …

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با همیچین مردم گوهی ک داریم هیچوقت آزادی نصیبمون نمیشع از ماست ک بر ماست

اسکل بدبخت پولتو نداده مگ😂

بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جمله‌ی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم  

به قول خودش:جوری هیت میده انگار دیده ن ن ش و بغلم(اهنگ گرگ 3)

خودش که اصلا براش بی اهمیته پس هرچی هیت بدید هیچی بهتون نمیرسه

دوست داشته بیاد کشور خودش گوهخورشید؟

اگرم بخوان کوچیکترین بلایی سرش بیارن همونجوری که مردم بخاطر توماج اعتراض کردن برا سلطان هم همینطوره 

طرفداراش مثل خودش هستن ترسو هستند ... میگفتن تو ...ماج هم طرفدار داره هیچ کس حتی واسش استوری هم نزد ...

جدی می‌فرمایید ؟

پس این همه استوری اینستا و شبکه های خبری و سلبریتی ها رو ما از کجا میارین 😂😂😂🤣🤣🤣🤣

من طرفدار تتلو نیستم .طرفدار نوازنده های خیابونی هستم .طرفدار نقاش هایی هستم که ازشون هیچ حمایتی نمیشه .

ولی الان خیلی دلم میخواد قیافه ی کسایی که منتظر اعدام بودن رو ببینم 🤣🤣🤣🤣

مخالف اعدام هر جانداری هستم .

از اعدام چه خبر ؟🤣🤣🤣🤣به ارزوتون رسیدین؟

الان قیافه هاتون شبیه تراکنش ناموفقه😐🍑🍑🤣🤣🤣🤣

به قول خودش:جوری هیت میده انگار دیده ن ن ش و بغلم(اهنگ گرگ 3) خودش که اصلا براش بی اهمیته پس هرچی ه ...

@niniyar_3 ‍ 

ف‍قط برامن تند تند هشدار میفرستید به اینهایی که توهین میکنن رو چکار میکنید!!!

دهنت رو ببند بی ادب 

اون رو هم خودت میل کن تا به ادبت افزوده بشه 

❤❤❤