2777
2789

سلام دوستان.دخترم پیش دبستانی میره.همیشه سر دستشویی رفتن باهاش مشکل داشتم

هنوزم خودم هرچندساعت میبرمش.

همه ش میگه ندارم.

امروز طبق معمول که از مدرسه اومد گفتم بریم دیتشویی گفت ندارم.گفتم لابد نداره.چون به معلمش سپردم حتما خودشون ببرنش دستشویی.بچه های دیگه رو هم میبرن.

بعد که اومد خونه بعد غذا گفتم برو مسواک بزن.بعد چنددقیقه اومد مبگه جیش زدم.کل شلوارش خیس بود.گفتم حداقل راه نمیافتادی همه جا کثیف شد.

برگشته میگه من نمیفهمم که جیش دارم.یعنی واقعا حس نمیکنه؟خدایا چکار کنم

کل رندگیم و نجس کرد از وقتی به دنیا اومد تا همین الان

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم چون عادتش دادی که یکی ببرتش دستشویی اینجوری شده

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
عزیزم به هیچ عنوان دعواش نکن ببر دکتر پسر جاریم اینطور بود جاریم خیلی کتکش میزد

واقعا سخته

امروز خیلی خودمو کنترل کردم نزنمش

ولی خیلی گریه کردم

میگه مامان من و ببخش

آخه چقدرر

خسته سدم

بچه های دیگه رو میبینم خجالت میکشم

بچه دوساله میگه من جیش دارم

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون

ببر دکتر شاید واقعا مشکلی باشه،البته توی دختر بچه ها شایع این شایع تره من دخترم رو که الان ۳ سال داره هنوز نتونستم از پوشک گرفتن رو درست براش شروع کنم،انگار نه انگار که آمادگی داره،در حالی که پسرم در این سن دیگه کاملا یادگرفته بود و فقط موقع بازی ممکن بود جیش کنه

اصلا به خودش زحمت نمیده

خانمی بود همینحا میگفت دخترم کلاس دومه.هنوز موقع پی پی من باید برم بشورمش😐

سعی کن نبریش دستشویی.ولی پیگیر باش دکتر هم ببرش.شاید واقعا متوجه نمیشه.اگر توی مهد خودشو خیس کنه خجالت میکشه

واقعا سخته امروز خیلی خودمو کنترل کردم نزنمش ولی خیلی گریه کردم میگه مامان من و ببخش آخه چقدرر ...

کاملا درکت میکنم با جوشتو خون

پسرای منم یه کارای میکنند من خجالت میکشم

ولی یه جمله هست که منو اروم میکنه

هیچ لذتی ..بهتر از خدمت به فرزند نیست