ابجی کوچیکم نمونه هست امروز کارنامه گرفته یه درس همه ی نمره هاش بیست بوده معلم نوزده داده و یک دانش اموز هم بوده که همه رو از این پاین تر گرفت بهش 20 دادن حالا داره زار زار گریه میکنه بهش قول داده بودیم اگه نفر اول بشه براس لپ تاب میخریم
معلمشون نمره هارو بلند میگه و نمره های زیرا 18 هم کانال مدرسه میندازن
خب ببرین بهشون نشون بدین بگین چجوری شده
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من معلمم قصاوت والدین همیشه از دید خودشون هست بهتره با معلمش صحبت کنید.یه روز مادر یکی از دانش اموزا گفته بود مدیر همش بهم گیرمیده درصورتی که من زیاد با بچه هاسروکله نمیزنم مادرش اومد خودشم اوردم گفتم من بهت گیرمیدم گفت نه گفتم پس چرا اینطوری گفتی گفت خانم مامانم خیلی دعوام میکنه اینو گفتم دلش واسم بسوزه