2777
2789
عنوان

دیگه حالم داره بهم میخوره ازمدارس ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 32 پست
معلمشون نمره هارو بلند میگه و نمره های زیرا 18 هم کانال  مدرسه میندازن

خب ببرین بهشون نشون بدین بگین چجوری شده

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خواهر من اون دختر رو میشناسم ریاضی رو 16 گرفته بهش بیست دادن این درس رو 20 گرفته بهش 19 دادن&nbs ...

مگه میشه همچین چیزی  

با معلمش صحبت کنید 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
اخه خواهر من اون دختر رو میشناسم ریاضی رو 16 گرفته بهش بیست دادن این درس رو 20 گرفته بهش 19 دادن&nbs ...

کلاس دختر منم خیلی از این بی عدالتی ها وجود داره

مثلا دختر معلمشون همکلاسیشه و خوب نمیخونه ولی خب همکارن بهش نمره بالا میدن و اسمش تو لیست نفرات برتر کلاس میره

کلاس دختر منم خیلی از این بی عدالتی ها وجود داره مثلا دختر معلمشون همکلاسیشه و خوب نمیخونه ولی خب ه ...

برای خواهرم 19.5 رو بیست نکردن برای اون 16 رو بیست دادن

جانم فدای رهبرم 

من معلمم قصاوت والدین همیشه از دید خودشون هست بهتره با معلمش صحبت کنید.یه روز مادر یکی از دانش اموزا گفته بود مدیر همش بهم گیرمیده درصورتی که من زیاد با بچه هاسروکله نمیزنم مادرش اومد خودشم اوردم گفتم من بهت گیرمیدم گفت نه گفتم پس چرا اینطوری گفتی گفت خانم مامانم خیلی دعوام میکنه اینو گفتم دلش واسم بسوزه

برید اعتراض کنید و بگید حتما باید برگه امتحان نشونتون بدن

ولی جایزه ای که قولش دادید براش بخرید

چون اون تمام تلاشش رو کرده و این مهم تر از نمره س

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
من معلمم قصاوت والدین همیشه از دید خودشون هست بهتره با معلمش صحبت کنید.یه روز مادر یکی از دانش اموزا ...

بچه کلا گوشه گیره با کسی هم سر و کله نمیزنه اگر برای این مسائل بود اضباط رو کم میشد ن نمره ی درس رو

جانم فدای رهبرم 
برید اعتراض کنید و بگید حتما باید برگه امتحان نشونتون بدن ولی جایزه ای که قولش دادید براش بخرید چو ...

بابام یه دندس قبول نننمیکنه دست من نیست ولی مطمئنم اون حتی با جایزه هم خوشحال نمیشه 

جانم فدای رهبرم