2777
2789

قشنگم انقدر خودتو درگیر میل و سانت نکن

بارداری همینجوریش استرس داره دیگه این چیزا زیادم دقیق نیست تو سونو

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این هفته ها که قد مهم نیست😅🤣

وای تیکر کسی رو میبینم به تهش رسیده چشام قلبی میشه😍

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
وای تیکر کسی رو میبینم به تهش رسیده چشام قلبی میشه😍

ممنون فدات سلامت باشی😍

خیلی زود میگذره ، الان من مطمعنم بعدا دلتنگ این روزا میشم خیلی شیرینه،،انشاالله شما هم به خیر و خوشی بگذره و راحت زایمان کنی😍😘

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
من دوس دارم 😁😁😁

😍 منم اوایل ذوق شما رو داشتم

الان یادش میفتم خندم میگیره😄

اصلا نگران این چیزا نباش

منم میخام بزنم چطوری بزنم.؟؟

برو تو قسمت نی نی سایت من بعد اطلاعات کاربری بزن اونجا که زده وضعیت بزن بارداری

منم دوست دارم زودتر برا منم برسه ب اون اخر

آره بخدا من از ویار و تهوع خیلی اذیتم

ممنون فدات سلامت باشی😍 خیلی زود میگذره ، الان من مطمعنم بعدا دلتنگ این روزا میشم خیلی شیرینه،،انشا ...

قربونت عزیزم انشاالله زایمان راحتی داشته باشی بچه تو صحیح و سالم بغل کنی💚

برای منم دعا کن تو دلیم سالم باشه تهوع و ویار وحشتناکی دارم زحمت هام به ثمر بشینه سالم بغلش کنم

قربونت عزیزم انشاالله زایمان راحتی داشته باشی بچه تو صحیح و سالم بغل کنی💚 برای منم دعا کن تو دلیم ...

ممنونم عزیزم

انشاالله❤

این چیزا تو بارداری طبیعیه ، من بعد ۱۸ هفته کمی بهتر شدم

بارداری همینه سختی و استرس داره اما بعدش شیرینه😍من که اینقد لحظه شماری میکردم ، همسرم از من ببشتر ،شنبه زایمان میکنم همش میگم خدایا کی میگذره کی فسقلیمو بغل کنم 😄😄 

ممنونم عزیزم انشاالله❤ این چیزا تو بارداری طبیعیه ، من بعد ۱۸ هفته کمی بهتر شدم بارداری همینه سخت ...

ای جونم

سزارین هستی یا طبیعی؟ 

بیمارستان دولتی میری یا خصوصی؟

من زایمان اولم خصوصی بودم ولی احتمالا این یکی رو برم دولتی