2777
2789
عنوان

اثرات عجیب دعا ونفرین!

198 بازدید | 7 پست

..khoda

وقتی برای کسی از ته قلب آرزوی موفقیت شادی و سلامتی می کنید، امواج نامرئی تفکرات و انرژی شما تشخیص نمی دهد که این آرزو متوجه دیگریست. این موج نیک خواهی ابتدا خود شما را سرشار از ماهیت خویش می کند

در حالت دعا تمامی قوای معنوی، سلول های مغز و حتی سیستم عصبی، زیر بارش این ذرات بهشتی قرار می گیرند که خود شما آن را تولید کردید.

اگر از کسی بیزار و متنفر باشید نیز ذرات و امواج کسالت و تنفر، نخست بر خود شما می‌بارد و سپس در ضمیرتان رسوب می‌کند.

با توجه به این واقعیت، ضمیر ناخودآگاه کسی که دعا و نفرین می کند، نمیتواند تشخیص دهد که این محصولات شفا بخش و یا مسموم کننده متعلق به فرد دیگریست و باید به سوی او صادر شود بلکه در این شرایط، ضمیر ناخودآگاه، آن محصولات را ابتدا خودش جذب می کند.

همیشه به یاد داشته باشید آبی که در رودخانه جاریست، نخست بستر خود را تر و سرشار از ذات خویش میکند و در نهایت به دریا میرسد

برای همدیگر دعای خیر و برکت کنیم...❤️

ولی نفرین واقعا یجایی لازمه من خیلی ادم مهربونی هستم ولی چون یتیمم اینقدر زخم زبون و مزخرف و ظلم مسکنن بهم که واقعا دست خودم نیست و میگم امیدوارم به اندازه یکسالم شده به درد من مبتلا بشم تا متوجه عمق زخمی که میزنن بشن تو همین سایت اومدم از مشکلاتم مینویسم اومدن حمله کردن بهم من اونارو نفرین نمیکنم چون عقلشون کمه ولی کساییکه تو زندگی واقعیم حقمو خوردن ارثمو گرفتن منو تنها گذاشتن و .... نیمبخشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من به جریان کلام و اینکه خوب خواستن برای بقیه به خودماهم انرژی مثبت میده و بالعکس اعتقاد دارم

در اصل باید بگم باتمام وجود لمس کردم

البته اینم بگم دیدم آدمایی که به ناحق افرادی رو نفرین کردن و متاسفانه انرژی منفی کلام اونها باعث بد بیاری افراد شد

واقعا چنین مواردی موندم چیکار کنم؟!

ولی نفرین واقعا یجایی لازمه من خیلی ادم مهربونی هستم ولی چون یتیمم اینقدر زخم زبون و مزخرف و ظ ...

نفرین حتا اگ ب حق هم باشه بازهم ممکنه باعث پشیمونی نفرین کننده باشه..بخاطر موج معنوی اثرات منفیش..

امیدوارم خدا خودش بهممون کمک کنه..صبرمون بیشتر بشه دربرابر مشکلات..

من همیشه حتی برای غریبه ها،موتوری ببینم تو دلم میگم خدایا بهترین ماشینو بهش بده،یا بی خونه ها رو ،زن ...

دعای خیر خاستن اول خیرش برمیگرده ب زندگی خود فرد..

چقدر خوبه حتا برا غریبه ها دعای خیر کنید..این کار انرژی مثبتش برمیگرده ب خودمون..

چیزایی که گفتید کاملا درسته عزیزم...ولی یه وقتایی توی زندگی بعضی از بنده های خدا هست که اونقدر از همه طرف ها بهشون ظلم میشه و مورد تعدّی و ستم قرار میگیرن و همزمان هیچ پناهی هم ندارند و کاملا بی دفاع و بدون یار و یاور و مظلوم واقع میشن...هیچ ابزاری هم ندارن که از خودشون دفاع کنند...در اون موارد پیش میاد که اون بنده ی خدا مجبور میشه از تنها وسیله ی دفاعیش و آخرین ابزارش که همون انرژی و غایت و طلب درونی و قلبیش هست استفاده کنه برای دفع اون شر...به اصطلاح خودمون همون آه بکشه یا دعایی کنه که ظلم طرف به خودش برگرده...من متاسفانه از بی کسی خیلی برام پیش اومده...نمیخواستم آهی بکشم ولی آهم رو در آوردن...واقعا تاثیرات انرژی و دعای خیر و شر رو در زندگی خودم و اطرافیان دیدم به وضوح...جهان کاملا از انرژی ساخته شده...کاش آنقدر بی آزار و خیرخواه و نوعدوست و مهربان باشیم که همواره همه برامون دعای خیر کنند و انرژی ها و پوئن های مثبتی که از وجود افراد ساطع میشه رو برای خودمون جذب و جمع کنیم...نه خدای ناکرده آه و ناله و نفرین...

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد
چیزایی که گفتید کاملا درسته عزیزم...ولی یه وقتایی توی زندگی بعضی از بنده های خدا هست که اونقدر از هم ...

درسته حق باشماس..

اما بیشتر منظور یعده ای هستن ک بی دلیل و با وارد شدن کوچکترین سختی وبدی دیدن از طرف کسی شروع ب اه ونفرین میکنن ک مطمئنا اثراتش بخود طرف برمیگرده مخصوصا اگر بی دلیل باشه..