2777
2789

فقط حرف خانوادش روش تاثیر میزاشته 

راه درست شدن چیه

میگه مال خودمه دلم خواسته اینجور خرج کنم 

پول خودمه خودم میدونم چیکار کنم

چقدر از ازدواج تون میگذره

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که میگی دقیقاً شوهر منه. از زمانی که شاغل شدم دیگه نمیگه پول خودمه پول خودمه.

اینا درست نمیشن مغزشون همونه فقط جلو زبونشونو میگیرن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

این که میگی دقیقاً شوهر منه. از زمانی که شاغل شدم دیگه نمیگه پول خودمه پول خودمه. اینا درست نمیشن م ...

از درمدتون خرج‌زندگی میکنین یا همش برای خودتونه؟

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

این که میگی دقیقاً شوهر منه. از زمانی که شاغل شدم دیگه نمیگه پول خودمه پول خودمه. اینا درست نمیشن م ...

منم کار میکنم ولی پولارو یه تنه به فنا میده هیچ پس اندازی نداره میده به داداشش همشو

من حرفی بزنم عصبی میشه چیکار کنم درست بشه پول جمع کنه

از درمدتون خرج‌زندگی میکنین یا همش برای خودتونه؟

قبلاً خرج میکردم ولی دیدم پررو میشه قسطاشم میخواد بندازه گردنم. منم قطع کردم.

همش ماله خودمه. ولی مرخصیم تموم بشه برم سرکار هزینه رفت و آمد و مهد کودک با خودمه احتمالا 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

دو سال

هنوز زوده. 

همسرمن هم اوایل ازدواج اینطور بود. 

به مراتب بهتر میشه و صدالبته به تلاش شماهم بستگی داره. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بیشتر مردا اینجورن ، سعی کن اگر واسه تو کم نمیزاره و این پول دادنش آسیبی به زندگیت نمیزنه زیاد جبهه نگیری بعد یه مدت خودشون درست میشن ، البته توام سعی کن واسش خرج بتراشی ، نه ول خرجی هاااا . مثلا من خونه بابام خیلی خوب غذا میخوردیم یاد شوهرم دادم باید همیشه خونه رو پر کنه منم کلی غذاهای جور واجور میپزم واسش که مشتاقتر بشه ، بعضی وقتا میگم بیا برو لباس بخر واسه خودت و اوایل یه چیز کوچیک برمیداشتم منم کنار خریدش مثل لباس خونه ، کم کم بیشتر شد و وقتی میبینه خرج خونه اش بالاست کمتر کمک میکنه .

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
منم کار میکنم ولی پولارو یه تنه به فنا میده هیچ پس اندازی نداره میده به داداشش همشو من حرفی بزنم عص ...

ببین اینا درست نمیشن. داداشش هم نباشه یه راه دیگه پیدا می‌کنه که پولارو نابود کنه.

تنها راهش اینه پولای خودتو ازش جدا کنی و خودت براشون برنامه ریزی کنی