2777
2789

من از راه دور میخام برم مرکز مام به نظرتون چقد طول میکشه آی یو آی کردن به نظرتون چند روز میکشه همون اول بخام بکنم میکنن؟ راهنمایی کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم الان اونجا میره برا ای وی اف کلی ازمایش نوشته عکس رنگی تا اکو قلب

عزیزمممممم این دارع میگه ای یو ایییی ن ای وی اف😐😐😐😐

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
ببین عزیزم ای یو ای چیز زیاد خاصی نیست ک راه دور بری چرا نمیری شهر خودت؟ منم شهر خودم تو مطب انجام د ...

شرایطم خیلی فرق داره توی یه شهری زندگی میکنیم که همه همو میشناسن خب؟ و یکی ببینه حرف درست میکنن منم غریبم تو این شهر یعنی شهر شوهرمه و پیش مادر شوهر زندگی میکنیم اونم به همه چیز میرسه بفهم دیگه منظورمو

اسی مطلقا نمیشه برا همه ی نسخه پیچید ک مثلا اگر رفتین فلان مرکز حتما مثبت یا فلان جا حتما منفی.

خواست خداست. 

شرایطم خیلی فرق داره توی یه شهری زندگی میکنیم که همه همو میشناسن خب؟ و یکی ببینه حرف درست میکنن منم ...

اوکیه ولی بعدش باید استراحت کنی؟ نمیاد ک بفهمه؟

من امروز میشه ۱۲ روز ک ای یو ای کردم پصفردا باید تست بزنم. استراحت مطلق بودم تا امروز.

ببین عزیزم ای یو ای چیز زیاد خاصی نیست ک راه دور بری چرا نمیری شهر خودت؟ منم شهر خودم تو مطب انجام د ...

عزیزم چقد کشید مال تو از چه سیکلی شروع کردین ببخشیدا واقعا هیچی نمیدونم ما زنو شوهر سالمیم یبارم شش ماه پیش با امپول ازادسازی باردار شدم و سقط کردم میخام زودتر نتیجه بگیرم واقعا خسته شدم

اسی مطلقا نمیشه برا همه ی نسخه پیچید ک مثلا اگر رفتین فلان مرکز حتما مثبت یا فلان جا حتما منفی. ...

با مثبت یا منفی کاری ندارم فقط میخام بدونم چند روز میکشه

اوکیه ولی بعدش باید استراحت کنی؟ نمیاد ک بفهمه؟ من امروز میشه ۱۲ روز ک ای یو ای کردم پصفردا باید ...

با بهونه کاری همسرم میخاییم بریم چه میخاد بدونه 😜 استراحت هم باید کاری نکنم دیگه اگه عقلم سرجاش باشه

من مرکزرناباروری دیگه میرم همینکه رفتم کلی آزمایش و دکتر و سونو و عکس خواستن الان دو ماهه فعلا دارم اونارو تکمیل میکنم و تیروییدمو نرمال میکنم هنوز به شروع سیکل نرسیده 😑