یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین عزیزم ای یو ای چیز زیاد خاصی نیست ک راه دور بری چرا نمیری شهر خودت؟ منم شهر خودم تو مطب انجام د ...
شرایطم خیلی فرق داره توی یه شهری زندگی میکنیم که همه همو میشناسن خب؟ و یکی ببینه حرف درست میکنن منم غریبم تو این شهر یعنی شهر شوهرمه و پیش مادر شوهر زندگی میکنیم اونم به همه چیز میرسه بفهم دیگه منظورمو
ببین عزیزم ای یو ای چیز زیاد خاصی نیست ک راه دور بری چرا نمیری شهر خودت؟ منم شهر خودم تو مطب انجام د ...
عزیزم چقد کشید مال تو از چه سیکلی شروع کردین ببخشیدا واقعا هیچی نمیدونم ما زنو شوهر سالمیم یبارم شش ماه پیش با امپول ازادسازی باردار شدم و سقط کردم میخام زودتر نتیجه بگیرم واقعا خسته شدم
من مرکزرناباروری دیگه میرم همینکه رفتم کلی آزمایش و دکتر و سونو و عکس خواستن الان دو ماهه فعلا دارم اونارو تکمیل میکنم و تیروییدمو نرمال میکنم هنوز به شروع سیکل نرسیده 😑