2777
2789

منکه خودم فقط نمونه میخونم واسه امتحانا

چون حجم کتابا زیاده آدم نمیرسه 

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خقوق ترم ۳ ام قراره با یه فکر رقابتی درس بخونیم میای توام بیشیم ۳ نفر؟ بعد امتحان های پایان ترم ...

کدوم شهری؟

راستشو بخوای نه چون من حس درس خوندن ندارم و فقط مدرک لازم دارم پس با نمونه سوال خوندنم نمره میگیرم🙃🙂

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
منم خقوق ترم ۳ ام قراره با یه فکر رقابتی درس بخونیم میای توام بیشیم ۳ نفر؟ بعد امتحان های پایان ترم ...

فردا امتحان نداری؟

دارم مدنی۳ دارم با متون حقوقی ۴

وااایی منم مدنی ۳ دارم🤩🤩🤩

کدوم استانی؟

خوب بود خداروشکر تازه رسیدم خونه ناهارم نخوردم  من از صبح دانشگاهم ۸ یه امتحان دیگه داشتم  ...

وای اینجوری خیلی سخته منم ترم قبل یه امتحان اینطوری داشتم؟

نمیتونستی برگردی خونه؟

وای اینجوری خیلی سخته منم ترم قبل یه امتحان اینطوری داشتم؟ نمیتونستی برگردی خونه؟

ساعت ۱۲ ونیم تا ۱ رفتم یه سر یه میوه خریدم خوردم همین  بقیش کلا دانشگاه بودم سردردم دارم 😐 

ساعت ۱۲ ونیم تا ۱ رفتم یه سر یه میوه خریدم خوردم همین  بقیش کلا دانشگاه بودم سردردم دارم 😐&nbs ...

اشکال نداره خومیشی 

منم سرما خوردم یکم بدن درد دارم حوصله ندارم امتحان بعدی رو بخونم🤧