2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه مدرسه ای دارین

400 بازدید | 26 پست

سلام

صبحانه با چه نونی برای بچه ها میگذارین

همش یا میشه لواش یا ساندویچی و تست

که خوب خاصیتی هم نداره

نون های دیگه هم سفت هست نمیخورن

نونای دیگ رو بچه ها دوست ندارن تست سبوس دار بخر 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باورکن لقمه نمیبرن ببرنم برمیگردونن

یاشیروکیک بیرونی یا کیک خانگی بیشتر اوقات

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
نونای دیگ رو بچه ها دوست ندارن تست سبوس دار بخر 

تست سبوس قبلا میخریدم الان خیلی باریک شده مربعی نیست دیگه حداقل اینا که شهر ما هست

البته بچه ها هم چندان علاقه نشون نمیدادن

حالا قیمتش به کنار

تست سبوس قبلا میخریدم الان خیلی باریک شده مربعی نیست دیگه حداقل اینا که شهر ما هست البته بچه ها هم ...

عه خو همون نونایی ک دوس دادن و بزار چاره نی 

خدایی منم سنگک و بربری نمیبردم مدرسه ول انقدر مزه میده دانشگاه کتابخونه همه جا میبرم 🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.