2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه مدرسه ای دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 26 پست
باورکن لقمه نمیبرن ببرنم برمیگردونن یاشیروکیک بیرونی یا کیک خانگی بیشتر اوقات

بچه های من عادت کردن از اول

با لواش یا ساندویچی کره مربا میدم یا پنیر یا سیب زمینی و کره

البته کره مربا که وسط نون ساندویچی با تست بگذاری یخ دقیقه وسط ساندویچ ساز خیلی خوشمزه میشه

میدونن نخورن قرار نیست کیک بدم کیک در هفته شاید یکبار گاهی هم اصلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های من عادت کردن از اول با لواش یا ساندویچی کره مربا میدم یا پنیر یا سیب زمینی و کره البته کره ...

کیک همش آشغاله حتی خونگیش مگه به جای شکر از شیره استفاده بشه

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
خب سنگک و بربری ک نمیشه ولی نونایی ک گفتی هر چقدم بی خاصیت باشن از خوراکی های فروشگاهی بهترن من تاف ...

اره اون که صد درصد 

ولی گفتم بپرسم شاید اینجا مامانها ایده ذاشته باشن

تافتون نازک یه مدت نزدیک بود جمع کرد دیگه پیدا نکردم آره اونم خوبه

تست هفت غله  دو روز بدم روز سوم گلو درد میشن به گرمی حساسند هردو آره اونم خیلی خوبه با پنیر خو ...

خب دو بار اون 

دوبار كيك 

يك بارم نون لواش 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
اینم میشه البته کیک به ندرت میدم من مگه خونگی باشه

خب منم منظورم خونگيه 

راستي پنكك هم عاليه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚