2777
2789
عنوان

همزمان با دو نفر ..

453 بازدید | 11 پست

از الان بگم میدونم اشتباهه ولی این دو نفر همزمان اومدن برای آشنایی  و منم توی تصمیم موندم.. از این وضعیت خسته ام دلم میخواد جفتش رو تموم کنم که فقط از فکر و خیال خلاص بشم

هر کدوم بدی و خوبی خودش رو داره واقعا موندم و از دست خودم عصبانیم با اینکه تعهدی ندارم به هیچ کدوم ولی بازم خیانت محسوب میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه آشناییه این خیانت نیس اگه بررسی کردی جفتش به درد نخورن رد کن بره 

بچه ها میشه بیاید تاپیک اخرم لطفا؟ 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

یه نفر رو حذف کن ‌‌‌‌‌‌‌‌فعلا. مطمعنم دومی هم بعدها حذف میشه .  . 

بحث خیانت و اینا نیست بحث انرژی و سلامت روح و روانته ک داره آسیب میبینه

خوب فکر کن و همین الان از یکیشون لفت بده.