2777
2789
عنوان

همسایه مهربون بلای جون🥲

793 بازدید | 33 پست

من یه همسایه دارم تقریبا۶۵سالشه 

خیلیییی باهاش راحتم و هرروز خونه ما میاد 

این دوتا دختر داره وضعشون خوبه 

منم وضعیت زندگیم خوب نیس داریم خونه میسازیم و هزارجور بدبختی داریم گاز نداریم،یه اتاقک کوچیک ک خیلی سرده هستیم بگذریم...

رفتم برای بچه هام قسطی لباس زمستونه خریدم پسرم میره مدرسه کاپشن نداشت اون یکی بچمم تازع ۴ماهشه برای اونم خریدم ...

دیگ پولی نیس برای خودم لباس اینا بگیرم 

بعد همسایمون دیدم برام لباسای خوب اورده تمیز و مرتب 

فک کنم از لباسای دختراش باشن 

دختراش ازدواج کردن کلا اینجا نیستن 

بنظرتون قبول کنم یا پسشون بدم؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سوال دارم ازتون میشه بدونم چرا بچه دار شدین؟؟؟؟؟

میگه داریم خونه میسازیم دست وبالش بخاطر اون خالی شده 😐😐😐😐 با اینکه خودم با آوردن بچه های معصوم ب این دنیا و تو این کشور مخالفم ولی وقتی کسی بچه داره پرسیدن این سوال جز دادن حس عذاب وجدان و نمک پاشیدن رو زخم هیچی براش نداره 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

خداخیرش بده بگیر کار بدی نکرده بنده خدا دستشم دردنکنه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

زندگی همیشه بالاپایین داره دلیل نمیشه بچه نیارن😕

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

میگه داریم خونه میسازیم دست وبالش بخاطر اون خالی شده 😐😐😐😐 با اینکه خودم با آوردن بچه های معصوم ب ...

👏🫶🫂❤️

میگه داریم خونه میسازیم دست وبالش بخاطر اون خالی شده 😐😐😐😐 با اینکه خودم با آوردن بچه های معصوم ب ...

انگار ادم کف دستشو بو کرده ک بگه خب وضعیت من بد میشه بچه نیارم یا وضعیت من اوکی میشه بعدها بزار بچه بیارم خیلی از همین بچه ها ناخواسته باردار شدن اومدن خدا داده خیلیهام خودشون خواستن بچه بیارن 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

چون دلش خواسته

شاید اون موقع  دست و بالش باز بوده

یهو اینجوری شده

چقدر بده کسی که هنوز مجرده درمورد این چیزا نظر میده

خودت وارد زندگی متاهلی شی میفهمی چقدر چالش داره

👏🫶🫂❤️

🌷❤️🥰

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام