2777
2789
عنوان

همسایه مهربون بلای جون🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 33 پست
چون دلش خواسته شاید اون موقع  دست و بالش باز بوده یهو اینجوری شده چقدر بده کسی که هنوز مجرده ...

درکشو ندارن خواهر😕

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

🌷❤️🥰

خیلی ب دلم نشست حرفات

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سوال دارم ازتون میشه بدونم چرا بچه دار شدین؟؟؟؟؟

منم یه مدت  تو سختی بزرگ شدم ولی الان تو رفاه کاملم هیچوقتم خانوادمو بابت به دنیا اومدنم سرزنش نکردم وضعیت همیشه یه جور نمیمونه عزیزم 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
انگار ادم کف دستشو بو کرده ک بگه خب وضعیت من بد میشه بچه نیارم یا وضعیت من اوکی میشه بعدها بزار بچه ...

دقیقا من خودم زمانی ک باردار شدم تو بهترین شرایط و روزای زندگیم بودم همه چی عالی چه عاطفی چه مالی و .... یهو ورق برگشت و رفتیم تو روزای تاریک زندگی و تا همین الانش جنگیدم و میجنگم خیلی خسته و زخمی ام اما همین ک دخترم با دستای کوچیکش اشکامو پاک میکنه و میگه مامان بیا بغلم تا آرومت کنم حس میکنم خدا اون لحظه جفتمونو بغل کرده و مراقبمونه

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

حالا میان میگن بچه برا چی اوردی

به نظرم قبول کن میگی تمیزه قصدشم خیره انشاالله ساخت خونت تموم شد دستتم باز میشه بهترشو میخری

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
یه سوال دارم ازتون میشه بدونم چرا بچه دار شدین؟؟؟؟؟

مرهم اگر نمیشوی زخم نزن دل مرا

زبان حال استارتر😐😐😐

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

درکشو ندارن خواهر😕

نمیدونم شایدم حق با شماهاس اما من تو زندگیم کمبود زیاد داشتم

حسرت خیلی چیزا تو دلم موند همیشه

همیشه ب این فکر میکردم ک خب چرا واقعا پدر مادرم چرا منو بدنیا اوردن وقتی نمیتونستن حتا یه سری چیزای حداقلی ک برا زندگی نیاز واجبه رو برام تامین کنن

واس همین خیلی اذیت میشم وقتی بچه هاییو میبینم ک مث خودمن

هعی

چی بگم...

مرهم اگر نمیشوی زخم نزن دل مرا زبان حال استارتر😐😐😐

واقعن قصدم زخم زبون نیس

جدن برام سواله ک چرا با وجود شرایط بد یه سریا بچه دار میشن

چون خودمم از اون بچه ها بودم

میتونم درکشون کنم

حالا این بنده خدا مسئله ش این نبود....ولی چطور اونایی که فقر فرهنگی دارن بچه دار میشن مسئله ای نیست؟ ...

هیچکس به اندازه ی کسی که حقیقت و میگه

مورد تنفر واقع نمیشه

درود👌👌👌

واقعن قصدم زخم زبون نیس جدن برام سواله ک چرا با وجود شرایط بد یه سریا بچه دار میشن چون خودمم از او ...

لابد اونموقع وضع مالیش خوب بوده

زندگی بالا و پایین زیاد داره

خیلی ب دلم نشست حرفات

عزیزمی ،،، چون خیلیامون  داریم تو دلِ رنج و درد مادری میکنیم مثه استارتر ک خودش لباس گرم نداره ولی برا بچش تهیه کرده میتونست مثه خیلی از زنا باشه ک بیرون میبینی با سر و لباس آنچنانی میچرخن و دست بچشون در حالی تو دستشونه ک حتی یه لباس یا کفش درست حسابی تن اون بچه نیست  ایشون وقتی انقدر از خودگذشتگی داره ک رخت نو تن بچش کنه و خودش حتی لباس دیگری رو بپوشه پس یعنی از لحاظ شعور توان مادر بودن رو داشته و لزومی نداره ما بگیم چرا بچه دار شدی 

هرچند اون دوستمون هم بگفته ی خودش از زاویه دید خودش سوال پرسید ولی کلا من با این سوالای چرا بچه دار شدی با این شرایطت و این شوهرو از کجا پیدا کردی مخالفم چون بار منفیشون بقدری زیاده ک حالمو بد میکنه 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
حالا این بنده خدا مسئله ش این نبود....ولی چطور اونایی که فقر فرهنگی دارن بچه دار میشن مسئله ای نیست؟ ...

اگ از نظرتون من بی فرهنگم باشه قبول

خودمم واقعا علاقه ای ب دنیا اومدن نداشتم

ولی 

من خودم طعم این قضیه رو چشیدم و اینجور بچه هارو خیلی زیاد درک میکنم چون خیلی کمبودا داشتم

قصدمم زخم زبون نبود فقط دلم شکست ک بچه هاییو دیدم ک مث بچگیای خودمن