2777
2789

سلام بچه ها دوقلو شیش ماهه دارم دو روز عقب انداختم خیلی استرس دارم 

جلوگیری طبیعی داشتیم 

توروخدا یه روش جلوگیری خوب بگید😢

نکنه زبونم لال حامله باشم 

من این دوتا بچه رو به خر خر و کمکی دارم بزرگ میکنم طفلی هارو بهشون نمیرسم خیلی چون خیلی کار دارن 

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید من یدونه داشتم تا ۴ ماهگیش وقت نشد کاری کنیم.شما چجوری؟😅

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

مگه میخاد آپولو هوا کنه😂😂هر چیز به جای خود 4 ماهم زيادة چه برسه 6

شما چطوری دلتون میاد همدیگرو اذیت کنید؟من واسش جونمم میدم❤️

چکار میکنید انقد زود میگیره؟🤔

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

مگه میخاد آپولو هوا کنه😂😂هر چیز به جای خود 4 ماهم زيادة چه برسه 6

آره بابا اونم بچه کولیکی +کارای خونه.منکه شیرم نداششتم خلاصه تا سرم به بالش میرسید بیهوش میشدم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

اره واقعا تو زایمان اول و بچه اول واسه منم همینجوری بود

اصلا گیج بودم، به کارام نمیرسیدم، تا خودمو پیدا کردم و روال زندگی با بچه دستم اومد همین ۳/۴ ماه طول کشید

و چقققدر انتظار درک متقابل داشتم از سمت شوهرم

بیچاره نزدیکم نمیشد ولی انقد غرغر میکرد😒

ولی بعدها که بهش فک کردم دیدم حق داشته

واسه مردها این چیزا خیلی مهمه🤷‍♀️

اره واقعا تو زایمان اول و بچه اول واسه منم همینجوری بود اصلا گیج بودم، به کارام نمیرسیدم، تا خودمو ...

دقیقا

چرا وقت نشد؟شبا ک میخوابن 😍

بیبی چک زدم منفی بود 

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱