2777
2789
عنوان

دلم یکیو میخواد حرف بزنم باهاش،🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 32 پست
میخواستم بگم شنونده خوبیم، بعد گفتی جوابی بشنوم😶😂 کنسل شد

😂💖

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

منم امشب داغونم بیا با هم حرف بزنیم

این شهرو میبینی؟؟!!! اورگوپ😊 یکی از بزرگترین آرزوهام اینه برم اینجا و یه سفر شگفت انگیز داشته باشم همراه عشقم و بچه هام💜تو زندگیت سعی کن فقط انسانیتو در نظر بگیری و همیشه توی تمام قضاوت هات خودت رو بزاری جای طرف مقابلت اونوقته ک میتونی درک کنی و انسان واقعی باشه🌼🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو با خدا نجوا کن شک نکن جوابتو میده

اخه خیلی حس بدیه

همش احساس میکنم بهم توجه نمیکنه دلم میخواد واقعا حداقل یچیزی بشنوم این واقعا زجر اوره🥲

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
یه قبرستون هست تو روستای نزدیک شهرمون عصرها میرم اونجا هیچکس نیست با مُرده ها حرف میزنم

🍃

من واقعا اونایی که معنی قرآن و نمیخونن و صرفا آیه رو میخونن درک نمیکنم😐🤝🏻

کنجکاو شدم برم بخونم

منم امشب داغونم بیا با هم حرف بزنیم

درخواست دوستی بدم بهت؟

درخواست دوستی بدم بهت؟

باشه

این شهرو میبینی؟؟!!! اورگوپ😊 یکی از بزرگترین آرزوهام اینه برم اینجا و یه سفر شگفت انگیز داشته باشم همراه عشقم و بچه هام💜تو زندگیت سعی کن فقط انسانیتو در نظر بگیری و همیشه توی تمام قضاوت هات خودت رو بزاری جای طرف مقابلت اونوقته ک میتونی درک کنی و انسان واقعی باشه🌼🌺
دم غروب نری خوب نیس

چرا؟

نه برای نماز مغرب و عشا میرم نمازم رو تو امامزاده اش میخونم 

اون موقع هم بده؟

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
روایت هس دم غروب و اول شب  مردگان جایی مشرف میشوند بهشتی....

پس اون موقع نرم؟😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
امامزاده برو واسه نماز. زیارت اهل قبور  رو روز برو... از آشناهاتون کسی دفن اونجا؟؟

نه اونجا یه روستا هست نزدیک شهرمون 

یه مسافتی رو باید از شهر خارج بشم برم اونجا

تاریکم هست جاده ولی جایی رو ندارم برای در دل کردن